Bröllop – information & priser

Bröllop är bland det bästa jag vet! Som bröllopsfotograf fokuserar jag främst på genuina känslor och storytelling och att vi tillsammans skapar berättelsen om er dag – oavsett hur lång eller kort tid ni bokat mig. Vill ni ha dokumentära och naturliga bilder som fångar känslor är jag rätt fotograf för er! Jag fokuserar mycket på närhet, att visa känslor och intimitet, porträtten jag visar här på hemsidan är poserade men avslappnade och naturliga. Det är viktigt att vi för en bra kommunikation så att vi kan skapa de bästa förutsättningarna och den allra bästa upplevelsen. Jag specialiserar mig på kreativa och personliga bröllop men framför allt fotograferar jag kärlek i all form! Kärlek mellan makar, kärlek till familj och till vänner. Boka mig och ni får en fotograf som tar sig an ert bröllop med stort engagemang, lyhördhet och den kärlek det förtjänar!

 

Investering

I bröllopspaketen ingår ett planeringsmöte där vi ses för att prata om er, era förväntningar och önskemål. Mötet är inte på något sätt bindande och känner ni att vi hellre har kontakt via telefon/mail fungerar det lika bra! Det ingår bland annat även alla utvalda bilder redigerade och klara samt ett onlinegalleri så att ni med lätthet kan dela med er av bilderna till era nära och kära. Vill ni ha mer information om vad som ingår? Fyll i formuläret nedan! Pris på bröllopspaket startar på 13.400 SEK (porträtt och ceremoni), heldag om 8 timmar kostar 25.000 SEK. Ni har även möjlighet att skräddarsy er bröllopsfotografering precis som ni vill ha den.

 

 Planerar ni ett annorlunda bröllop?

Är ett traditionsenligt bröllop inte riktigt er grej? Ska ni ha ett annorlunda bohemiskt, vintage, DIY eller retro bröllop med määääängder av detaljer? Är ekologiskt och miljövänligt något som ligger er varmt om hjärtat? Planerar ni ett ekobröllop? (Yaaaay! Då är jag fotografen för er!) Har ni några andra roliga och annorlunda idéer och teman gällande ert bröllop? Flower Power? Sci-Fi? Star Wars? Marvel? Gatsby? Old Hollywood? Filminspirerat? Bröllop med vikingatema? Games of Thrones? I´m your girl!

 

Vill ni anlita mig till ert bröllop?

Det är viktigt att ni känner att bildstilen passar er innan ni bokar! Utgångspunkten är Malmö/Oskarshamn samt Österlen men jag reser gärna annorstädes för att fotografera ert bröllop – reseersättning inom Sverige ingår i priset på bokningar av 5 timmar samt 8 timmar. Kontakt sker via info(at)tovelundquist.se alternativt fyller ni i formuläret nedan för fullständig prislista gällande bröllop. Planerar ni bröllop i Skåne och letar efter andra leverantörer? Look no further! Här tipsar jag om bröllopslokaler samt florister! Följ mig på Instagram samt Facebook!

 

 

Läs gärna:
1. Vad går vi igenom under vårt planeringsmöte?
2. Vilka produkter ingår?
3. Vägen mot en lyckad Engagement session.
4. First Look vid bröllop – hur går det till?
5. Tips inför bröllop: förberedelser av brud och brudgum.

Planerar ni bröllop? Kika in på mina tips här! 

 

Boka ert bröllop här!

För prislista samt mer information om bröllopsfotografering vänligen fyll i detta formulär.
Pris på bröllopspaket startar på 13.400 SEK (porträtt och ceremoni), pris för 8h är 25.000 SEK.

 

Om ni inte har fått svar inom två arbetsdagar kan mitt mail ha hamnat i er skräpkorg.
Tack för förfrågan gällande ert bröllop!

Tove Lundquist - fotograf med fokus på miljön

Att driva företag med miljö och hållbarhet som ledord är viktigt och jag har valt ut leverantörer som har ett bra miljötänk. Produkterna som erbjuds är bland annat FSC®-certifierade och kommer från hållbara samt återvunna källor. Ni erbjuds bland annat printar och album – här finnes mer information gällande detta. De digitala filerna levereras via ett lösenskyddat onlinegalleri. Vid hel- eller halvdagsbröllop levereras de på USB-minnen gjorda av FSC ® certifierat trä från ansvarsfullt skogsbruk (skogsbruk som tar hänsyn till både människor och miljön). E-posta om ni vill ha mer detaljerad information. Under taggen miljövänligt i min blogg finner ni företag som rekommenderas ur ett ekologiskt och miljövänligt perspektiv. Jag fotograferar gärna ert ekobröllop!

Läs mer om mina produkter!