En ljuvlig men mulen måndagkväll mötte jag upp Hanna och Tim för en fotografering i Slottsträdgården, Malmö och kom hem med fantastisk kärleksfulla bilder. De valde att ha ett destinationsbröllop här i Skåne, bilder från bröllopet kommer snart!

(ni kan göra en smygkik här!)

 

Bild i färg på förälskat par som skall gifta sig. I bakgrunden syns Turning Torso. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.Bild i färg på förälskat par som skall gifta sig. I bakgrunden syns Turning Torso. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö. Kärleksfoto i Slottsträdgården, Malmö, på förlovat par. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö. Kärleksfotografering i Slottsträdgården, Malmö, på förlovat par. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö. E-session i ett blomstrande Slottsträdgården, Malmö, på ett förlovat par. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö.Pre wedding session i Slottsträdgården inför lördagens bröllop. E-session i ett blomstrande Slottsträdgården, Malmö, på ett förlovat par. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö.Provfotografering i ett blomstrande Slottsträdgården, Malmö, på ett förlovat par. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. E-session i ett blomstrande Slottsträdgården, Malmö, på ett förlovat par. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. E-session i ett blomstrande Slottsträdgården, Malmö, på ett förlovat par. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö.E-session i ett blomstrande Slottsträdgården, Malmö, på ett förlovat par. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. Foto i färg på förälskat par under en provfotografering i Slottsträdgården. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.Kärleksfotografering i Slottsträdgården, Malmö, på förlovat par. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö. Foto i färg på förälskat par som skall gifta sig. I bakgrunden syns Slottsmöllan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.Foto i färg på förälskat par som skall gifta sig. I bakgrunden syns Slottsmöllan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö. Provfotografering i Slottsträdgården. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.Svartvitt bild på par som skall gifta sig. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö. Svartvitt bild på par som skall gifta sig. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö. Provfotografering i Slottsträdgården. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.Kärleksfull e-session i Kungsparken på förlovat par. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö. Kärleksfull e-session i Kungsparken på förlovat par. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö. Kärleksfull e-session i Kungsparken på förlovat par. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

 

Planerar ni bröllop och är på jakt efter en fotograf? Smit in på min sida om bröllop för att se om min bildstil och filosofi passar er! Ni finner mig även på Instagram samt på Facebook.

SHARE
COMMENTS