Urban parfotografering inför bröllop tillsammans med bröllopsfotograf Tove Lundquist, Skåne. Plats är Västra Hamnen i Malmö.

En bröllopsfotografs vardag

Välkommen till min bröllopsblogg! Här kommer ni att finna en salig blandning av bland annat personliga reflektioner, tips på främst svenska bröllopsleverantörer samt vad ett brudpar kan behöva ta i beaktning när ni planerar bröllop. Min intention är att ge er inspiration när det gäller era bröllopsfoton samt ert eget bröllop samt att ni ges möjlighet att lära känna mig - Fotograf Tove Lundquist! Ni får svar på många frågor i min FAQ. Har ni någon kick-ass fråga ni vill ställa mig så kicka iväg den till info(at)tovelundquist.se!

Letar ni bröllopsfotograf? Jag erbjuder er en dokumentär skildring av er bröllopsdag med stort fokus på känsla och kärleksfulla, avslappnade porträtt istället för ett mer traditionellt och poserande skildring av er dag. Välkomna att se min portfolio.

Är en familjefotograf det ni är ute efter? Vill ni passa på att fånga barnens uppväxt innan de flyttar hemifrån? Kika in på min hemsida för gravid- samt familjefotograferingar istället!

Clickin Moms challenge 2017.

Glyptoteket, Köpenhamn

BOKA HÄR!

Populära artiklar på bröllopsbloggen

Vigselplatsen under ett strandbröllop hos Ystad Saltsjöbad i Skåne. Foto: Tove Lundquist.

04

03

02

01

Bilderna är klara!

Bröllopsdagen är här!

Avtal, faktura och MASSOR av information!

Fyll i formuläret under kontakt

Tiden är inne att få se era fantastiska bilder, jag tycker alltid att det är lika spännande att skicka iväg dem. Om ni själva vill fortsätter jag gärna att hålla kontakt.

Efter att ni haft er parfotografering tillsammans med mig känns det som att vi känt varandra i evighet och att jag är en naturlig del av dagen. Vi kommer att ha så kul!

När avtalet är påskrivet av oss alla tre och fakturan är betald är vi på G! Jag är experten ni inte visste att ni ville ha - vi kommer att gå igenom allt för att er dag skall bli precis som ni vill ha den!

Ju mer detaljerade ni är desto bättre då jag främst går på magkänslan när jag väljer ut de brudpar jag vill spendera min tid med.

Bröllopsblogg av Tove Lundquist – bröllopsfotograf i Sverige