Nina & Andreas ~ strandbröllop på Ystad Saltsjöbad, Skåne

Nina och Andreas. Vad kan jag säga? Ni var magiska! Och personalen på Ystad Saltsjöbad personal är ingenting annat än fantastiska! Långt blogginlägg kommer snart!

 

Den här historien handlar om Nina och Andreas. ♥ De träffades för ett par år sedan när de båda arbetade som säljare och kärlek uppstod. Yaaaay! God mat och dryck är ett intresse och båda tycker att bästa tiden på veckan är helgen när de får umgås över en god middag eller träna cirkelfys tillsammans. Nina och Andreas är lugna, kärleksfulla och kramiga – något jag verkligen tog fasta på när vi skulle ta våra Golden Hour porträtt. Älskar kramar!

Bröllopet då undrar ni förstås! Nina och Andreas älskar att ta spahelger på Ystad Saltsjöbad och det blev det naturliga valet av bröllopslokal tillsammans med närheten till havet. Detta var sommarens sista riktigt varma dag – vi hade Medelhavsvärme hela dagen. (Yaaaaay!) Den spenderades tillsammans med deras grymma gäster varav flera hade bokat övernattning på spa:et och passat på att umgåtts redan på fredagen. Bröllopet hade till min egen glädje bohemiska toner i kombination med en havskänsla. Älskar strandbröllop!

 

 

 

 

Övriga leverantörer:

Lokal: Ystad Saltsjöbad

MUA: Felicia Möllerström, Jenny Edlund, Cecilia Tram / brudmakeup.se

Vigselringar: David J Butler

Florist: Elins Blomsterglädje, Ystad

Hårattiralj: Ivory & Co

Smycken: Lily & Rose

Brudkläning: Carlene från Abby Waits

Kostym: Corneliani, Olséns Mode

Skjorta: Stenströms

Fluga/näsduk: John Henric

Skor: Barker Shoes

Design och tryck inbjudningskort: Unica Forma

Festlokal: YSB – ”Bolsa beach” och ”Galleriet”

Musiker/DJ: Berg event – Sax on the Beat

 

 

 

 

 

DELA
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT