EFIT 24 augusti 2012

Jag har för tillfället ingen som helst lust att uppdatera bloggen, men igår tog jag mig i kragen och fotograferade efit (jag fotar ju till mitt 365-projekt var dag, men de bilderna känner jag inte lika stort tvång att lägga upp här på bloggen). Med tanke på att det var ett tag sedan jag fotograferade efit en dag när vi bara är hemma och såsar så tyckte jag att det började vara dags nu.

aa

9-tiden Tyra och jag har lämnat Wille på skolan och nu intar jag morgonkaffet medan…

aa

10-tiden …dotra röjer runt…

aa

11-tiden Tyra sover sina 2-3 timmar på förmiddagen medan jag…

aa

…vilar och läser Auel.

aa

14-tiden Nu är alla vakna! Sängen har vi fått av mina föräldrar, de har haft den sedan tidigt 70-tal men tyvärr (inte för oss! ;) ) fick den inte plats i deras sovrum i huset på landet. Extra roligt är det förstås att jag själv sovit där som barn, plus att den är väldigt fin om än märkt av tid och barn.

Bebis äter. EFIT - Ett Foto I Timmen tillsammans med Fotograf Tove Lundquist.

15-tiden Mat intas, det blir kladdigt med gröt och smoothie…

aa

15-tiden Tyra badar i en balja på köksgolvet. Golvet blev väldigt rent. ;)

aa

17-tiden Mammas skor som Tyra kastat lystna blickar på.

Slut för idag! Lusten ligger på noll och det är full rulle här hemma – vi har kalasande nattgäster hos oss i natt och det är saker överallt. Bäst under dagen hälsar Tyra är mormors färgglada necessär som är till bredden fylld med roligheter! Skorna ligger på klar andra plats. ;)

dela

Comments Expand -
Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

»OM MIG

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG