Fine Art album, fotobok och printar

Har ni bokat mig som bröllopsfotograf? Härligt! Jag tillhör skaran som anser att vackra bilder inte skall damma på USB-minnen hur snygga de än må vara utan gärna skrivas ut, en fotobok är ett perfekt sätt att återberätta er bröllopsdag! I några av mina paket ingår ett lyxigt album om 20×20 cm med 10 uppslag (20 sidor) i vackert omslag i linne, det går dock att välja att uppgradera till en större storlek om en vill.

Läs mer här om mina tankar kring album och miljö! >> Fine Art.

Album/fotobok från QT albums i storlek 20x20. // The swedish wedding photographer Tove Lundquist is showing Ariabook from QT albums.

Bilden ovan är en av mina favoriter från Peter och Sofias bröllop. Själva valde de en ljuvlig grå ton på deras linnealbum!

DELA
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT