Fine Art fotobok och printar

Har ni bokat mig som bröllopsfotograf? Härligt! Jag tillhör skaran som anser att vackra bilder inte skall damma på USB-minnen hur snygga de än må vara utan gärna skrivas ut, en fotobok är ett perfekt sätt att återberätta er bröllopsdag! Läs mer här om mina tankar kring böcker och miljö! >> Fine Art.


Album/fotobok från QT albums i storlek 20x20. // The swedish wedding photographer Tove Lundquist is showing Ariabook from QT albums.Bilden ovan är en av mina favoriter från Peter och Sofias bröllop. Själva valde de en ljuvlig grå ton på deras omslag!

dela

Comments Expand -
Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

»OM MIG

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG