Tips inför ert bröllop: miljövänliga flugor från Metzerverket!

Jag vill göra en shout-out för grymma Zanna Metzer som driver både bröllopsbloggen Sisters in Law samt Metzerverket! Hon har tillsammans med Kristina Grahn öppnat bröllopsbutiken Studio Sisters in Law i Umeå och deras Instagramkonto finner ni här: Studio Sisters in Law.  Smit gärna in på deras blogg Sisters in Law för fin-fina bohemiska tips inför ert bröllop! Vill ni köpa Zannas ursnygga miljövänliga flugor så gör ni det här: Metzerverket.

Se fler av mina bröllopstips!*** METZERVERKET ÄR NEDLAGT, NI FINNER EN EKOLOGISK FLUGA HOS WOOLLY BEAR ***

Svartvitt fotografi på brud med miljövänliga flugor från Metzerverket. Fotograf är Tove Lundquist.

Maria använde en av Metzerverkets flugor under min fotografering på bröllopslokalen Stallgården som ligger i södra Skåne.

Miljövänliga flugor från Metzerverket!

Har ni fortfarande inte hittat er bröllopsfotograf inför nästa år? Då är det dags nu! Smit in till min sida om bröllop för att se om jag är fotografen för er! Gå gärna vägen via min portfolio.

DELA
Kommentarer
Skriv en kommentar
Meddelande