Provfotografering vid Böste, Skåne / Feedback Malin och Chris!

Provfotografering bland vallmo blommor i Böste, Skåne. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Böste som ligger mellan Smygehuk och Trelleborg utgjorde en fantastiskt plats för min provfotografering tillsammans med Malin och Chris förra sommaren.

 

Jag föredrar att ha en rak och tydlig kommunikation med mina brudpar och brukar alltid ställa frågor både före och efter bröllopsdagen. Dels vill jag kunna sätta mig in i tankarna inför bröllopet för att göra ett bra jobb och dels strävar jag alltid efter att utvecklas och bli bättre. Det känns fantastiskt fint i maggropen när en får svar som det nedan. ♥

 

Motsvarade provfotograferingen era förväntningar?

Det gjorde det. Gillade verkligen att vi kunde träffas innan bröllopet så att du kändes mer som en kompis på själva bröllopsdagen istället för en främmande människa som “kryper upp” mot en. Jag gillade också hur du inte visade oss dessa bilderna innan bröllopet då det nog hade gjort mig self conscious.

 

Kände ni er trygga med mig som fotograf?

Väldigt! Detta var något som var väldigt viktigt för mig då jag i normala fall är rädd for kameran. En fotograf som kan få mig att känna mig avslappnad har gjort ett fantastiskt jobb. Efter bröllopet känner jag mig mycket mer säker framför en kamera även i semesterfoton.

 

 

Läs hela Malin och Chris recension här!

 

 

Vill ni veta mer om vad en provfotografering är? Läs…

Provfotografering – vad innebär det? samt Vägen mot en lyckad Engagement session!

 

 

DELA
COMMENTS