Tobias och Sofie ~ förfotografering

Förfotografering inför i Lund. Bröllopsfotograf Tove Lundquist erbjuder alltid en förlovningsfotografering före bröllopet, en så kallad engagement session

I söndags hade jag en förfotografering med Tobias och Sofie inför deras borgerliga vigsel och då de skall gifta sig i Botaniska trädgården i Lund passade vi på att känna av området lite för att lokalisera bra platser att fotografera bröllopsporträtten på. Vi har alla tre kopplingar till Lunds Universitet och det var väldigt roligt att hitta fina platser bland de vackra universitetshusen. Vi passade även på att ta en del bilder vid Kulturanatomen i Lund där kärleken mellan de båda arkivarierna uppstod en gång i tiden. Nästa vecka stundar vigseln, och det skall bli extra roligt då jag kommer att fotografera händelsen. Kika gärna in då!

Porträtt från en förfotografering Botaniska Trädgården, Lund. Bröllopsfotograf Tove Lundquist erbjuder alltid en förlovningsfotografering före bröllopet, en så kallad engagement session.

Svartvitt porträtt på kvinna i Lund. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

Som ni ser bjuder en provfotografering även på en del skratt och skoj... ;)

Diptyk på par. Bröllopsfotograf Tove Lundquist erbjuder alltid en förfotografering före bröllopet.


dela

Comments Expand -
Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG