2015-05-17: Jag är en person som ogillar att stagnera och jag tar varje chans till att utvecklas och tillskansa mig ny kunskap oavsett form: det kan vara genom att gå universitetsutbildningar, delta i online-kurser eller studera diverse artiklar. I vintras fann jag en fotograferingsteknik som kompletterar mitt dokumentära sätt att fotografera som kallas för Beloved eller så kallad Moment Design.

Som jag skrivit tidigare är det viktigt för mig att förmedla berättelser genom att visa genuina känslouttryck hos de jag fotograferar och jag kände att kursen kunde vara något för mig. Känslofyllda och avslappnade fotograferingar baserat på naturliga känslor och inte på stela poser passar onekligen mig som handen i handsken.

Under våren 2015 har jag således gått en sex veckor lång utbildning vilket har varit mycket utvecklande och nu har den sista uppgiften lämnats in. Stort tack till fina Anna och Christoffer som ställde upp på en Belovedfotografering tillsammans med mig i den ljuvligaste delen av Pildammsparken – Drottning Silvias rosenträdgård, Malmö.

Här finner ni en gravidfotografering vi hade tillsammans i Västra Hamnen, Malmö.

Beloved fotografering Pildammsparken i Malmö, Skåne tillsammans med Tove Lundquist, beloved fotograf i Malmö.

Porträtt i svartvitt på par. Beloved fotografering Pildammsparken, i Malmö, Skåne. Foto: Tove Lundquist, beloved fotograf i Malmö och Skåne. Jag erbjuder parfotografering Malmö.

Par som skrattar. Moment Design och Beloved Fotograf Tove Lundquist har en Beloved fotografering Pildammsparken, Malmö - Skåne län. Jag erbjuder parfotografering i Malmö.

Kärleksfullt par som skrattar. Beloved fotografering och gravidfotografering i Pildammsparken, Malmö. Foto: Tove Lundquist, fotograf i Malmö, Skåne.

Par som kramas. Beloved fotografering Pildammsparken tillsammans med fotograf Tove Lundquist, Malmö. Jag erbjuder parfotografering.

Par kramas och är kära. Beloved fotografering Pildammsparken tillsammans med fotograf Tove Lundquist. Jag erbjuder parfotografering i Malmö.

Gravidfoto och Beloved fotografering i Pildammsparken, Malmö. Fotograf är Tove Lundquist, Malmö, Skåne.


Beloved fotografering i Drottning Silvias rosenträdgård, Pildammsparken

Vill ni boka in en Beloved fotografering eller gravidfotografering i Malmö tillsammans med mig? Hojta till på info(at)tovelundquist.se eller läs mer på min sida om porträtt. Här finner ni fler Beloved fotograferingar. Jag arbetar även som bröllopsfotograf i Skåne, mer information finner ni här.