Bröllopsblogg – En bröllopsfotografs vardag

Välkommen till min bröllopsblogg! Här kommer ni att finna en salig blandning av bland annat några utvalda bröllop som fotograferats genom åren, personliga reflektioner och inlägg, ett och annat semestertips, tips på främst bröllopsleverantörer i Sverige samt vad ett brudpar kan behöva ta i beaktning när ni planerar ert bröllop.

Intentionen med denna blogg utifrån ett bröllopsperspektiv är att ge er inspiration när det gäller era bröllopsfoton och ert eget bröllop samt att ge mina bokade bröllopspar chans att lära känna mig lite bättre! Ni får svar på många frågor i min FAQ. Har ni någon kick-ass fråga ni vill ställa mig så kicka iväg den till info(at)tovelundquist.se!

Populära inlägg på bloggen

Efter att ha arbetat som bröllopsfotograf under 10 års tid har jag samlat på mig en hel del erfarenhet, bland annat när det gäller andra leverantörer inom bröllopsbranschen och när det gäller schemat. Jag delar med mig av kunskapen och erfarenheterna i denna bröllopsblogg.

Här finns många tips för de bröllopspar som väljer att själva planera sina bröllop utan en bröllopskoordinators hjälp.

Bröllopsporträtt vid den ensamma tallen i Haväng, vigseln skedde precis intill. Elopement bröllop till Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
En vacker bröllopbukett i ljuva toner av gult skapad av floristerna på Bara Blommor i Malmö. Brudklänningen kommer från ERDEM i London. Foto: Tove Lundquist som arbetar som bröllopsfotograf i Skåne.
Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .
En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.

Bröllopsblogg av Fotograf Tove Lundquist

Tips inför planeringen av ert bröllop

Bröllopsblogg av Fotograf Tove Lundquist i Malmö, Skåne – bröllopsfotograf i Sverige. Bröllopstips och inspiration till moderna brudpar.