Planera bröllop – en översikt!

Svartvitt porträtt på bröllopspar under ett höstligt bröllop på Ribersborgs Kallbadhus i Malmö. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Hjälpfulla guider

Något jag noterat på sistone är att flera av mina bröllopspar har varit på få bröllop som gäster vilket är förståeligt, allra helst som de senaste åren haft många uppskjutna bröllop på agendan och en pandemi som fått stå i fokus.

Nu är det nya tider och jag känner att här finns ett behov av ett större tipsinlägg med en bra översikt över vad ni som planerar bröllop kan börja med. ♥

Hojta gärna till om det är något ni saknar.

Hej, det är jag som är Tove!

Den här serien med bröllopstips påbörjades 2014 då jag fotograferade mitt allra första bröllop och har sin grund i att jag älskar att lära mig nya saker!

Genom åren har varje fotograferat bröllop varit ett nytt tillfälle att lära mig något nytt – denna kunskap vill jag förmedla dels till de brudpar som bokat mig och dels till alla andra som står inför planeringen av bröllopsdagen och som valt bort att använda sig av en bröllopskoordinator. Tipsinläggen är i ständig utveckling.

Som bröllopsfotograf är jag engagerad och kommunikativ, bildstilen är dokumentär i kombination med avslappnade och kärleksfulla porträtt. Det är stort fokus på storytelling, känsla och miljömedvetenhet.

Tove var engagerad, hon gav tips och råd hela vägen fram till bröllopet, hon hade tålamod och förståelse för att vi var ovana framför kameran. Hon fanns som ett bollplank under hela planeringen. Hon tog bilder hela dagen så att vi kunde släppa det helt. Vi visste att de bilderna hon tar skulle vara tillräckligt för oss och hjälpa oss minnas denna dag för alltid.

– Mia + Mattias

VAD BRUDPAREN SÄGER


Att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord har alltid varit ytterst viktigt för mig och jag har prioriterat de leverantörer som jag anser dels har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat och dels har en hög kvalité på sina produkter.

Planera bröllop tillsammans med Fotograf Tove Lundquist!

Bröllopsporträtt vid den ensamma tallen i Haväng, vigseln skedde precis intill. Elopement bröllop till Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
En vacker bröllopbukett i ljuva toner av gult skapad av floristerna på Bara Blommor i Malmö. Brudklänningen kommer från ERDEM i London. Foto: Tove Lundquist som arbetar som bröllopsfotograf i Skåne.
Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .
En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.


Fotograf Tove Lundquist

Ska ni gifta er? Vill ni ha hjälp med att planera bröllopet? Ta hjälp av bröllopsfotografens tips och trix!