Tove Lundquist
STORYTELLER

Tove Lundquist heter jag, och jag är en frilansfotograf som numera bor i södra Sverige, närmare bestämt i Malmö. Jag växte upp med ena benet i den norrländska kulturen och den andra i den småländska, och mixar ni detta med lite västafrikanska influenser så har ni mig; en 70-talist som älskar att vara på resande fot och vars främsta intressen utöver familjen och fotografi är andra kulturer samt miljöfrågor. Utöver det är jag en riktig Sci-Fi nörd.

Jag njuter av att vara vid havet – oavsett årstid – men är dessvärre en riktig badkruka. Lukten av skog får mig att fyllas med glädje och tänka på barndomen, och att få en riktig bamsekram av mina barn är bland det bästa jag vet. Somrarna är min absoluta favoritårstid – gärna när det är riktigt, riktigt varmt! Älskar att gå långa promenader med bra musik i hörlurarna och att krypa upp i soffan med en god bok och en stor kopp thé under mörka, blåsiga höstkvällar när regnet smattrar på rutorna.

Det fotojournalistiska berättandet har alltid tilltalat mig: jag är en storyteller uti fingerspetsarna och älskar att berätta historier med hjälp av mina bilder.

Lär känna mig bättre här!

Tove Lundquist - verksam fotograf Malmö, Oskarshamn, Kalmar och övriga Skåne.
BOKNING
Boka mig för ert bröllop här!
Information och priser
MOMENTS TO BE REMEMBERED

Blogg
Jag har valt att hålla en personlig ton i min blogg. Bokar ni mig som bröllopsfotograf så kommer vi att spendera många timmar tillsammans och jag upplever att det är fördelaktigt om ni har ett hum om vem jag är – utöver att jag är en stor Sci-Fi och miljönörd. ;-) Ni kommer att kunna läsa allt från mina personliga tankar till att ta del av diverse fotograferingar – allt från mitt personliga 365-projekt där främst vardagen varit i fokus till mitt deltagande i Ett Foto i Timmen genom åren till några av mina fotosessioner. Emellanåt dyker rekommendationer upp gällande andra företag och kamerautrustning samt även tips gällande exempelvis semester och annat fotorelaterat, ibland lägger jag även upp lite vardagsbilder. Läs gärna mer om mina tankar kring miljö under Miljö och hållbarhet!

 

Övrig information
Vill du kontakta mig så dra iväg ett e-mail till info(at)tovelundquist.se eller fyll i detta formulär. Här finner ni mina Google reviews: Fotograf Tove Lundquist.

 

Företaget är godkänt för F-skatt.

 

Foto ovan: Thomas Näslund
Foto av mig på första sidan: Therese Lorentzon

fotograf Malmö – fotograf Skåne – Tove Lundquist – fotograf Sverige