FAQ
Vår relation

För mig är det jätteviktigt att vi klickar! ♥ Jag träffas gärna före bokning - antingen på en fika här i Malmö eller via Skype!

Vi är ovana vid att stå framför kameran och kommer kanske att känna oss obekväma.

Jag förstår er känsla men ni behöver inte oroa er - jag hjälper till med poser till de mer traditionella bilderna. Naturligt och avslappnat är annars min devis – precis som ni ser i portfolion!

När behöver vi boka dig?

Så snart som möjligt. Jag åtar mig endast ett fåtal bröllop per år och fyller på datumen allteftersom. Tilläggas bör att ert datum inte är helt säkrat förrän avtalet är påskrivet och bokningsavgiften betald.

Kommer vi att använda oss av ett avtal?

Ja! Använder jag mig av en Second Shooter så ingår hen under vårt avtal. Avtalet tar bland annat upp leveranstid, användningsrätten av bilderna och vad som händer vid sjukdom.

Vad ingår?

Det finns inga dolda avgifter! Resekostnader samt boende är inkluderat i mina större paket, i vissa av dem även vackra album.

Redigerar du bilderna?

Ja. Jag är utbildad inom digital bildbehandling och fotograferar i RAW vilket innebär att jag inte levererar oredigerade bilder. Redigering såsom exponering, färger, toner och artistisk vision ingår i priset, all övrig redigering såsom manipulering eller kloning kostar extra. Jag använder mig av en extern leverantör för detta jobb.

Vi är osäkra på vilket paket vi skall välja?

No worries! Boka det minsta på fem timmar så kan ni enkelt uppgradera med fler timmar när tidslinjen är satt för dagen.

Får vi alla bilder du tagit under dagen?

Jag levererar alla bra bilder vilket innebär att jag exempelvis väljer bort testbilderna för exponering samt bilder där personerna blundar eller gör konstiga miner. Räkna med ungefär 50 bilder per timme.

Vad gör vi om det regnar?

Inga problem – vi kommer redan före er bröllopsdag att ha valt ut ett par alternativa platser att vara på om det blir oväder. Dessutom kan paraply och ett par matchande stövlar vara riktigt snyggt på bild! ;)

Får vi lägga upp bilderna på sociala medier?

Självklart! Bilderna får användas fritt i privat bruk. Det går utmärkt att skicka in dem till bröllopsbloggar och liknande, använd då de webbupplösta bilderna jag skickar med.

Tar du med egen mat?

Bokar ni mig mer än 5 timmar behöver jag och min assistent något att äta för att göra ett bra jobb under hela dagen. Det går självklart bra med samma mat som andra leverantörer. Gärna fritt från nötter dock! ;)