Bildspel

Nedan finns exempel på bildspel från ett par utvalda bröllop som jag dokumenterat genom åren – jag ville visa er en variation från 12 timmar ned till 1,5 timme.

Dessa bildspel ingår alltid när ni bokar mig som bröllopsfotograf, de är främst från bröllop här i Skåne. Observera att jag sällan åtar mig färre timmar än 5.Nina & Andreas – 12 h på Ystad Saltsjöbad, Skåne

Molly & Johan – 12 h på High Court, Malmö

Frida & Anton – 12 h på Örum 119, Skåne


Sanna och Rachel – 8 timmar i Malmö, Skåne

Maria och Mattias – 8 timmar i Malmö, Skåne

Anna och Sara – 8 timmar i Malmö, Skåne

Alicia och Joakim – 8 timmar på Öland

Steffi & Claes – 8 h på Marsvinsholms slott, Skåne

Sofi & Anil – 5 h på Ystad Saltsjöbad, Skåne


Therese & Anders – 5 h på Örum 119, Skåne

Matilda & Henrik – 5 h på Bosjökloster slott, Skåne


Ida & Leif – 3 h elopement bröllop i Haväng, Skåne


Jennifer & Johan – 2 h trädgårdsbröllop i Glimminge Plantering, Skåne


Pernilla & Anders – 2 h vinterbröllop på Hotell Mossbylund, Skåne


Jennie & Gustav – 1,5 timme i Slottsparken, Malmö
Att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord har alltid varit ytterst viktigt för mig och jag har prioriterat de leverantörer som jag anser dels har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat och dels har en hög kvalité på sina produkter.

Bröllopsporträtt vid den ensamma tallen i Haväng, vigseln skedde precis intill. Elopement bröllop till Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
En vacker bröllopbukett i ljuva toner av gult skapad av floristerna på Bara Blommor i Malmö. Brudklänningen kommer från ERDEM i London. Foto: Tove Lundquist som arbetar som bröllopsfotograf i Skåne.
Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .
En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.


Fotograf Tove Lundquist

Fotograf i Malmö

Bildspel från bröllop i Skåne