Portfolio - bröllop

"Tove var vår bröllopsfotograf och vi är så nöjda. Toves engagemang är något utöver det vanliga och hennes energi gör en avslappnad och trygg på själva bröllopsdagen. Kan varmt rekommendera Tove om ni vill ha en fotograf som verkligen ger allt (och lite till) för er och er dag!"

Portfolio -

Fotograf Tove Lundquist

- Molly & Johan

Bildstilen är fotojournalistisk och dokumentär med mängder med känsla – jag älskar att fånga spontana och autentiska känsloyttringar! Att titta igenom mina personliga bilder känns som att göra en resa i tid och rum, och jag hoppas att jag skall kunna få er att känna samma sak. Jag arbetar som bröllopsfotograf i Skåne men reser annorstädes vid bröllopsförfrågningar. Erbjuder engagement session inför bröllop. Titta gärna igenom min portfolio för bröllop samt e-sessions för att se om jag är fotografen för er!

För mer information om bokning samt fullständig prislista vänligen kontakta mig via info(at)tovelundquist.se, mer information finner ni under bröllop. Är ni nyfikna på vem jag är? Great! Smit då in hit!

Jag arbetar som bröllopsfotograf i Malmö, vill ni boka familjefotograferingar så smiter ni istället in på min familjesida: dokumentär familjefotograf Malmö.

Bröllopsporträtt under Golden Hour under ett bröllop på High Court i Malmö City. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne. Florist Gouteva har gjort brudbukett samt corsage, brudklänning kommer från Skräddarhuset i Malmö, brudgummens kostym från Hugo Boss.
Becky & Stefan ~ bröllop i Kivik
Jenny & Lars ~ bröllop i Oskarshamn
Maria & Mattias ~ bröllop på Stortorget och Ribersborgs Kallbadhus i Malmö
Frida & Anton – utomhusvigsel på Örum 119, Österlen
Matilda & Henrik – vigsel och fest på Bosjökloster slott, Skåne
Alicia & Joakim ~ Förlovningsfotografering i Vånevik, Småland
Cecilia & Hans ~ bröllop på Bjärsjölagårds Slott, Skåne
Frida & Anton ~ Engagement session i Malmö City
Matilda & Henrik ~ parfotografering i Västra Hamnen, Malmö

Följ mig på Instagram

Parfotografering inför bröllopet på Ystad Saltsjöbad, Skåne. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne

@tovelundquist

»OM MIG

Portfolio för bröllopsfotograf

Portfolio för Tove Lundquist som är en miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG