Rebecca & Erik

“Vi anlitade Tove till vårt bröllop och är jättenöjda! Vi kunde inte ha träffat mer rätt när vi valde fotograf! Att hon tar vackra bilder kan man själv se i hennes portfolio. Tove är grym på att få även en foto-ovan person att känna sig avslappnad framför kameran vid porträttfoton, men också på att vara osynlig när det behövs vid t ex mingelbilder.

Tove var väldigt professionell från första kontakt hela vägen till leverans av bilderna. Inget lämnades åt slumpen. Vi fick utförlig information om alla steg i processen, och all kommunikation med Tove var jättebra. Hon var väldigt lyhörd inför våra önskemål, genuint engagerad i bröllopet och inte minst supertrevlig att umgås med.

Vi kände oss helt trygga med att hon förstod våra önskemål och att vi skulle bli nöjda med resultatet. Och nöjda blev vi verkligen med råge! Fotona överträffade alla föväntningar! Vi kan varmt rekommendera Tove!”

HANNA & TIM

“Vi känner att vi inte kunde hittat en bättre fotograf. Du bidrog med enormt mycket energi och glädje. Du gjorde det lätt för alla som tyckte det var obekvämt att stå framför kameran (bland annat brudgummen och bestmannen). Precis lagom nivå mellan att vara delaktig och hålla sig i bakgrunden. Sist men inte minst har du levererat helt fantastiska bilder (och bildspel)!!! Bra energi och väldigt lyhörd för vad vi ville. Kan varmt rekommendera Tove som bröllopsfotograf!”

Se mer från deras bröllop här!

MALIN & CHRIS

”Att Tove är en fantastisk fotograf kan ni se från hennes otroligt vackra bilder. Hon lyckas verkligen fånga ögonblick och uttryck på ett naturligt sätt. Tove har också en härlig men fortfarande diskret personlighet, vilket gjorde att det var väldigt enkelt att tillbringa tid med henne på vårt bröllop. Att hon lyckades få en “kamerarädd” person som mig själv avslappnad framför kameran var guld värt. Vi kunde inte ha haft en bättre bröllopsfotograf – Toves fantastiska bilder kommer att ge oss glädje i många många år framöver!”

Se mer från deras bröllop här!

KATARINA & MIKAEL

“Tove är en enkel, rolig och positiv person som tar naturliga bilder. Hon fick oss att slappna av och vara de vi är. Vi upplevde att hon tog bilderna utan att märkas.”

ASHLEY & CHRISTOFFER

“Tove is hands down the best. She takes her work very seriously, I think she is great with all types of people as well. She plays to her customers. I am out going and anti-lagom, she fit like a glove with me. But I saw her great with my Swedish husband. The pictures were worth every penny and I am going to be using here for my first born and family portraits in the years to come. Highly recommend!

I immediately fell in love. I loved the simplicity of your photos, the emotion and power they radiate and most importantly, the coloring. I think you keep your colors as real as possible which is my favorite.”

Se mer från deras bröllop här!

MARIA & BJÖRN

“Vi fastnade för dina fantastiskt fina och berättande bilder, när vi letade efter fotograf. Från första kontakten fick vi otroligt bra information, som gjorde att man kände sig lugn och kunde fokusera på annat. Provfotografering, tillvägagångssättet och resultatet va över alla förväntningar. Kunde inte ha känts mer naturligt. Före under och efter bröllopet, märkte vi knappt att du va där och förevigade allt på bild. Och kollar man resultatet, så måste du varit över allt och ingenstans med kameran. Bilderna är otroliga i alla avseenden.

Du fick oss och våra älskade barn att slappna av på ett naturligt sätt. Du visade och berättade hur du ville ha det för att vi skulle få resultatet vi ville ha i slutänden. Vi fick allt och lite till. Över alla förväntningar. Du levererade en resa. Vår resa under en mycket viktig och betydelsefull dag. Från fantastiska porträtt till bilder som visar detaljer och händelser, när det hände på naturligaste sättet man kan tänka sig.

Fortsätt vara den trygga, varma och fantastiska person och fotograf som du är. Fortsätt sprida glädje och föreviga händelser och ”moments”. Vi kommer vara som vandrande reklampelare för dig.

Tack!”

Se mer från deras bröllop här!

 

 

Vill ni boka mig som bröllopsfotograf!

Passar jag in i er vision gällande ert bröllop efter att ni läst mina recensioner? Yaaaay! Priser och mer information finner ni under sidan bröllop.

Nedan ser ni några av mina utvalda bildspel. De är främst till för mina fantastiska brudpar vilket innebär att de kan vara lite långa. <3

 

 

Några av mina favoritbilder! Bildspelet blev ca 4 minuter långt, ha ha! Säger en del om mina brudpar! De är bäst! <3

 

I detta bildspel kan ni se hur jag jobbar med storytelling och detaljer, Ashley och Christoffer hade bokat 3 timmar med fokus på kvällsporträtt. 

 

 

Borgerlig vigsel på VikingaTider i Skåne – jag var med Åsa och Nina under 5 timmar.

 

 

Kyrklig vigsel i Mönsterås kyrka samt bröllopsfest på Kaffetorpet Oknö – jag var med Björn och Maria under 5 timmar.

 

 

Karina och Johan bokade mig som bröllopsfotograf under 8 timmar på Kafferosteriet i södra Skåne, i videon ovan ser ni en del av deras bröllopsdag.

 

 

Utomhusvigsel i Skåne där jag var Second Shooter. Jag tillbringade 12 timmar tillsammans med Sofie och Marco, här ser ni en kort summering av dagen. 

Recensioner & bildspel