Urban parfotografering inför bröllop nere vid Dockan i Malmö tillsammans med bröllopsfotograf Tove Lundquist, Skåne. Plats är Västra Hamnen.

Vår resa börjar med ett hej

Parfoto

Berätta allt om ert bröllop! Tankar, funderingar, frågor. Låt oss börja planera ett bröllop som utgår utifrån er själva och ingen annan."Du hade hela tiden oss i fokus och i att leverera de bilderna som vi ville ha. Du var lyhörd för vår story som visade sig i de bilder du tog. Det gör att de bilder du tog för oss blir personliga."

- Sandra & Nicolas

Min upplevelse

Relationen med mina brudpar är ytterst viktig och jag går mycket på magkänslan när jag väljer vilka brudpar jag vill arbeta med.

Er bröllopsdag är en stor sak för mig! Jag vill poängtera att jag inte är en fotograf som endast dyker upp på er bröllopsdag, gör sitt jobb och därefter skickar ett galleri. Jag är fotografen som ställer frågor, som engagerar sig, som älskar att höra hur ni träffades. Jag är fotografen ni skall känna er bekväma att vara halvnakna med - jag finns där som en integrerad del under er bröllopsdag, från påklädningen på förmiddagen, jag är den som ser er gråta under First Look, som gläds med er när ni höjer handen i skyn efter ceremonin och ropar ut ett spontant "YES! Vi gjorde det!".

Jag är personen som kommer er nära - känslomässigt men även fysiskt när jag står precis vid er axel och fotograferar er kram med mamma. Jag är hon som puschar för att smita ut under middagen för att ta porträtt i den gyllene solnedgången, hon som gärna är vänner på Facebook långt efter bröllopet och som gläds åt alla era segrar i livet och som gråter med er i livets andra skeden. Hon som blir tårögd vid talen för att det är så mycket känslor.

Det är den personen ni investerar i.

Var i Sverige finns du?

First Look vid Norrgavelhuset under ett höstbröllop på Örum 119 i södra Skåne. Brudens klänning heter Bridal Cap Cleeve Gown in Snow White och kommer från Ivy & Oak. Brudgummens bröllops outfit kommer från Tiger of Sweden. Foto: Tove Lundquist.

Vi har tittat igenom din hemsida och du låter helt awesome!

Boende och resekostnader ingår i alla mina större paket så orten har ingen betydelse – jag älskar att resa! Tar inte destinationsbröllop utanför Norden av miljöskäl, jag håller vanligtvis till i Skåne där jag fotograferar många svenska samt internationella destinationsbröllop på Österlen.

Fyll i formuläret nedan eller skicka ett kärleksmejl till info(at)tovelundquist.se.

Bröllop

Mingel under ett bröllop på Ystad Saltsjöbad i Skåne. Foto: Tove Lundquist.

Vill ni boka?

Vad kostar det?

Hur många?

Fyll gärna i formuläret så detaljerat ni kan så att vi kan stämma av huruvida vi är en bra fit! Det är jätteviktigt att vi passar ihop och att vi klickar då vi kommer att spendera så mycket tid tillsammans.

Mina bröllopspaket startar på 27 500 SEK för 5 timmar (2021 års priser), alla högupplösta filer ingår. Det går bra att delbetala. Datumet är till 100% bokat då kontrakt mellan oss tre är påskrivet samt bokningsavgiften betald.

Jag kommer endast åta mig 6 bröllop under år 2021, i denna stund har jag fyllt 5 av de platserna. 2022 tar jag 8 bröllop varav 3 är bokade. Jag preliminärbokar ej brudpar utan så länge vi klickar och har gemensamma värderingar så är det first come, first served som gäller. ♥

Skicka en förfrågan!

 Fotograf med fokus på genuina känslor och storytelling!

 

 

Boka bröllopsfotograf Skåne – fokus på genuina känslor & storytelling