Boka fotograf!

fyll i formuläret längre ned på sidan

En parfotografering i Malmö inför bröllopet tillsammans med bröllopsfotograf Tove Lundquist, verksam fotograf i Skåne.

Vår resa börjar med ett hej!

Berätta om ert bröllop! Tankar, funderingar, frågor samt vart i Sverige bröllopet skall vara. Låt oss börja planera ett bröllop som utgår utifrån er själva och ingen annan.

Var gärna så detaljerade som möjligt i bröllopsförfrågan för att ni skall kunna få den allra bästa servicen. Jag går väldigt mycket på magkänsla när jag väljer ut mina brudpar. ♥

Ju mer info ni fyller i desto lättare kan vi avgöra om jag är en bra fit för just er och era behov när det gäller bröllopsfotografering eller om en bröllopsfotograf med annan approach passar bättre.

exempel på parfoto

Var i Sverige finns du?
Golden Hour porträtt på brudpar under ett utomhusbröllop på Örum 119, Österlen i Skåne. Brudens klänning heter Bridal Cap Cleeve Gown in Snow White och kommer från Ivy & Oak. Florist är Sara Haglind från isblomsten.dk. Foto: Tove Lundquist.

Vi har tittat igenom din hemsida och du låter helt awesome!

Jag fotograferar främst bröllop i södra Sverige - d v s mellan Skåne och Stockholm.

Det går ej att boka destinationsbröllop utanför Norden av miljöskäl. Jag håller vanligtvis till i Skåne och fotograferar många svenska samt internationella destinationsbröllop främst på Österlen.

Fyll i formuläret nedan eller skicka ett kärleksmejl till info(at)tovelundquist.se så får ni svar inom 24h.

exempel på bröllop

Mingel under ett bröllop på Ystad Saltsjöbad i Skåne. Foto: Tove Lundquist.

Vill ni boka?

Vad kostar det?

Hur många?

Mina större bröllopspaket för 2024 startar på 30.000 SEK för 5 timmar, 1h kostar 14.900 SEK.

Observera att datumet är till 100% bokat först då kontrakt mellan oss tre är påskrivet samt bokningsavgiften betald.

Fyll gärna i formuläret så detaljerat ni kan så att vi kan stämma av huruvida vi är en bra fit! Det är jätteviktigt att vi passar ihop och att vi klickar då vi kommer att spendera så mycket tid tillsammans.

Jag preliminärbokar ej brudpar utan så länge vi klickar och har gemensamma värderingar så är det first come, first served som gäller. ♥

Vad händer nu?

Bröllopsporträtt på brud under ett elopement bröllop i Baskemölla, Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist. Brudklänningen heter Ciara och kommer från Asos.

Möte & bokning

Om ni vill möts vi upp via telefon eller Skype och nördar lite bröllop! När avtalet är påskrivet av oss alla tre och fakturan är betald är vi på G! Vi kommer att gå igenom allt för att er dag skall bli precis som ni vill ha den, min miljövänliga bröllopsguide skickas ut.

Dags för vår e-session!

Vi möts upp på er favoritplats och hänger en timme, nördar lite bröllop, snackar lite tips. Utöver att komma hem med vackra bilder på er två har ni även lärt känna mig lite mer.

Bröllopsdagen

Jag är en naturlig del av dagen, en expert och stöttepelare som hjälper till med körschema och som får era gäster att känna sig bekväma framför kameran.

Bilderna är klara

Tiden är inne att få se era bilder, det är alltid lika spännande att skicka iväg dem. Om ni själva vill håller vi kontakten. ♥

Svenskt-indiskt strandbröllop på YSB, Skåne. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Då hemsidan byggs om ligger formuläret nere.

Skicka istället ett kärleksmejl till info(AT)tovelundquist.se med information om dig och din partner (jag är en sucker för stories!), vilket datum och vart bröllopet skall vara. Jag återkopplar till er så snart jag kan!

Pris för 5 timmar startar på 30.000 SEK.

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Porträtt under Golden Hour under ett utomhusbröllop på Ystad Saltsjöbad i Ystad, Skåne. Bröllopsfotograf var Tove Lundquist.
En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.

»OM MIG

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG

Boka bröllopsfotograf i Skåne län – fokus på genuina känslor & storytelling