En parfotografering i Malmö inför bröllopet tillsammans med bröllopsfotograf Tove Lundquist, verksam fotograf i Skåne.

Vår resa börjar med ett hej

Berätta allt om ert bröllop! Tankar, funderingar, frågor. Låt oss börja planera ett bröllop som utgår utifrån er själva och ingen annan.

Var gärna så detaljerade som möjligt för att jag skall kunna ge er den allra bästa servicen. Jag går väldigt mycket på magkänsla när jag väljer ut mina brudpar. ♥

Ju mer info ni ger mig i er bröllopsförfrågan desto lättare kan jag se om jag är en bra fit för just er och era behov när det gäller bröllopsfotografering eller om en annan fotograf med annan approach passar er bättre.

Parfoto

Vår relation

Relationen med mina brudpar är ytterst viktig och jag går mycket på magkänslan när jag väljer vilka brudpar jag vill arbeta med.

Er bröllopsdag är en stor sak för mig! Jag vill poängtera att jag inte är en fotograf som endast dyker upp på er bröllopsdag, gör sitt jobb och därefter skickar ett galleri.

Jag är fotografen som ställer frågor, som engagerar sig, som älskar att höra hur ni träffades. Jag är fotografen ni skall känna er bekväma att vara halvnakna med - jag finns där som en integrerad del under er bröllopsdag, från påklädningen på förmiddagen, jag är den som ser er gråta under First Look, som gläds med er när ni höjer handen i skyn efter ceremonin och ropar ut ett spontant "YES! Vi gjorde det!".

Jag är personen som kommer er nära - känslomässigt men även fysiskt när jag står precis vid er axel och fotograferar er kram med mamma. Jag är hon som puschar för att smita ut under middagen för att ta porträtt i den gyllene solnedgången, hon som gärna är vänner på Facebook långt efter bröllopet och som gläds åt alla era segrar i livet och som gråter med er i livets andra skeden. Hon som blir tårögd vid talen för att det är så mycket känslor.

Det är den personen ni investerar i.

Soliga och kärleksfulla bröllopsporträtt på brudpar under ett mikrobröllop på Örums Nygård, Österlen. Fotograf: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.

svenskt-tyskt slottsbröllop

citybröllop

svenskt-indiskt

bröllop på spahotell

Var i Sverige finns du?

Golden Hour porträtt på brudpar under ett utomhusbröllop på Örum 119, Österlen i Skåne. Brudens klänning heter Bridal Cap Cleeve Gown in Snow White och kommer från Ivy & Oak. Florist är Sara Haglind från isblomsten.dk. Foto: Tove Lundquist.

Vi har tittat igenom din hemsida och du låter helt awesome!

Boende och resekostnader ingår i alla mina större paket så orten har ingen betydelse – jag älskar att resa! Tar inte destinationsbröllop utanför Norden av miljöskäl, jag håller vanligtvis till i Skåne där jag fotograferar många svenska samt internationella destinationsbröllop på Österlen.

Fyll i formuläret nedan eller skicka ett kärleksmejl till info(at)tovelundquist.se.

Bröllop

Mingel under ett bröllop på Ystad Saltsjöbad i Skåne. Foto: Tove Lundquist.

Vill ni boka?

Vad kostar det?

Hur många?

Fyll gärna i formuläret så detaljerat ni kan så att vi kan stämma av huruvida vi är en bra fit! Det är jätteviktigt att vi passar ihop och att vi klickar då vi kommer att spendera så mycket tid tillsammans.

Mina större bröllopspaket för 2022 startar på 29.500 SEK för 5 timmar, 1h kostar 14.500 SEK. Alla högupplösta filer ingår. Det går bra att delbetala. Datumet är till 100% bokat då kontrakt mellan oss tre är påskrivet samt bokningsavgiften betald.

Jag kommer endast åta mig 10 bröllop under år 2023, i denna stund har jag fyllt 2 av de platserna.

Jag preliminärbokar ej brudpar utan så länge vi klickar och har gemensamma värderingar så är det first come, first served som gäller. ♥

Vad händer nu?

Bröllopsporträtt på brud under ett elopement bröllop i Baskemölla, Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist. Brudklänningen heter Ciara och kommer från Asos.

Möte & bokning

Vi möts först upp via telefon eller Skype och nördar lite bröllop! När avtalet är påskrivet av oss alla tre och fakturan är betald är vi på G! Vi kommer att gå igenom allt för att er dag skall bli precis som ni vill ha den, min miljövänliga bröllopsguide skickas ut.

Dags för vår e-session!

Vi möts upp på er favoritplats och hänger en timme, nördar lite bröllop, snackar lite tips. Utöver att komma hem med vackra bilder på er två har ni även lärt känna mig lite mer. Och jag er!

Bröllopsdagen

Jag är en naturlig del av dagen, en stöttepelare som hjälper till med körschema och som får era gäster att känna sig bekväma genom att vara social och trevlig med dem.

Bilderna är klara

Tiden är inne att få se era bilder, jag tycker alltid att det är lika spännande att skicka iväg dem. Om ni själva vill fortsätter jag gärna att hålla kontakt. ♥

Svenskt-indiskt strandbröllop på YSB, Skåne. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Skicka er förfrågan

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Porträtt under Golden Hour under ett utomhusbröllop på Ystad Saltsjöbad i Ystad, Skåne. Bröllopsfotograf var Tove Lundquist.

En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.

»OM MIG

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG

Boka bröllopsfotograf i Skåne län – fokus på genuina känslor & storytelling