Urban parfotografering inför bröllop nere vid Dockan i Malmö tillsammans med bröllopsfotograf Tove Lundquist, Skåne. Plats är Västra Hamnen.

Vår resa börjar med ett hej

Berätta allt om ert bröllop! Tankar, funderingar, frågor. Låt oss börja planera ett bröllop som utgår utifrån er själva och ingen annan.

Var gärna så detaljerade som möjligt för att jag skall kunna ge er den allra bästa servicen. Jag går väldigt mycket på magkänsla när jag väljer ut mina brudpar.

Ju mer info desto lättare kan jag se om jag är en bra fit för just er och era behov när det gäller bröllopsfotografering.

Parfoto

Ida & Leif om att boka mig som bröllopsfotograf

“För oss var det viktigt att hitta någon som fotar dokumentärt men ändå estetiskt vackert. Eftersom det bara skulle vara vi där, och inga gäster så var det viktigt att det var någon som vi kände oss trygga med.

Efter första mötet med Tove så kändes det så bra, det kändes som att vi kände varandra och det var väldigt avslappnat och roligt.

Det var också viktigt för oss med en fotograf som var modern och kunnig kring jämställdhet kring bröllopsfotografi. Vi ville ha bilder som vi kunde känna igen oss själva i.”

min upplevelse

Relationen med mina brudpar är ytterst viktig och jag går mycket på magkänslan när jag väljer vilka brudpar jag vill arbeta med.

Er bröllopsdag är en stor sak för mig! Jag vill poängtera att jag inte är en fotograf som endast dyker upp på er bröllopsdag, gör sitt jobb och därefter skickar ett galleri. Jag är fotografen som ställer frågor, som engagerar sig, som älskar att höra hur ni träffades. Jag är fotografen ni skall känna er bekväma att vara halvnakna med - jag finns där som en integrerad del under er bröllopsdag, från påklädningen på förmiddagen, jag är den som ser er gråta under First Look, som gläds med er när ni höjer handen i skyn efter ceremonin och ropar ut ett spontant "YES! Vi gjorde det!".

Jag är personen som kommer er nära - känslomässigt men även fysiskt när jag står precis vid er axel och fotograferar er kram med mamma. Jag är hon som puschar för att smita ut under middagen för att ta porträtt i den gyllene solnedgången, hon som gärna är vänner på Facebook långt efter bröllopet och som gläds åt alla era segrar i livet och som gråter med er i livets andra skeden. Hon som blir tårögd vid talen för att det är så mycket känslor.

Det är den personen ni investerar i.

Soliga och kärleksfulla bröllopsporträtt på brudpar under ett mikrobröllop på Örums Nygård, Österlen. Fotograf: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.

Var i Sverige finns du?

Golden Hour porträtt på brudpar under ett utomhusbröllop på Örum 119, Österlen i Skåne. Brudens klänning heter Bridal Cap Cleeve Gown in Snow White och kommer från Ivy & Oak. Florist är Sara Haglind från isblomsten.dk. Foto: Tove Lundquist.

Vi har tittat igenom din hemsida och du låter helt awesome!

Boende och resekostnader ingår i alla mina större paket så orten har ingen betydelse – jag älskar att resa! Tar inte destinationsbröllop utanför Norden av miljöskäl, jag håller vanligtvis till i Skåne där jag fotograferar många svenska samt internationella destinationsbröllop på Österlen.

Fyll i formuläret nedan eller skicka ett kärleksmejl till info(at)tovelundquist.se.

Bröllop

Mingel under ett bröllop på Ystad Saltsjöbad i Skåne. Foto: Tove Lundquist.

Vill ni boka?

Vad kostar det?

Hur många?

Fyll gärna i formuläret så detaljerat ni kan så att vi kan stämma av huruvida vi är en bra fit! Det är jätteviktigt att vi passar ihop och att vi klickar då vi kommer att spendera så mycket tid tillsammans.

Mina bröllopspaket startar på 28 500 SEK för 5 timmar, alla högupplösta filer ingår. Det går bra att delbetala. Datumet är till 100% bokat då kontrakt mellan oss tre är påskrivet samt bokningsavgiften betald.

Jag kommer endast åta mig 8 bröllop under år 2022, i denna stund har jag fyllt 6 av de platserna. Jag preliminärbokar ej brudpar utan så länge vi klickar och har gemensamma värderingar så är det first come, first served som gäller. ♥

II

V

IV

I

Bröllopsdagen

Bokning

Ett möte

Bilderna är klara

När avtalet är påskrivet av oss alla tre och fakturan är betald är vi på G! V kommer att gå igenom allt för att er dag skall bli precis som ni vill ha den, min miljövänliga bröllopsguide skickas ut.

Jag är en naturlig del av dagen, en stöttepelare som hjälper till med körschema och som får era gäster att känna sig bekväma.

Vi har ett möte - kan vara genom video/telefon - där vi lär känna varandra lite.

Tiden är inne att få se era fantastiska bilder, jag tycker alltid att det är lika spännande att skicka iväg dem. Om ni själva vill fortsätter jag gärna att hålla kontakt.

Skicka en förfrågan!

 Fotograf med fokus på genuina känslor och storytelling!

 

 

Boka bröllopsfotograf Skåne län – fokus på genuina känslor & storytelling