Miljö och Hållbarhet

Miljö och hållbarhet

Att driva företag med miljö och hållbarhet som ledord är ytterst viktigt för mig och jag försöker att välja ut leverantörer som har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat. Produkterna som erbjuds är bland annat FSC®-certifierade och kommer från hållbara samt återvunna källor vilket även finns att läsa under Fine Art. De digitala filerna levereras via ett lösenskyddat onlinegalleri där ni snabbt och enkelt kan ladda ned både era högupplösta samt lågupplösta filer, albumen går även att dela till era gäster. Vid hel- eller halvdagsbröllop levereras bilderna på USB-minnen gjorda av FSC ® certifierat trä från ansvarsfullt skogsbruk (skogsbruk som tar hänsyn till både människor och miljön). E-posta mig om ni vill ha mer detaljerad information. Under taggen miljövänligt i min blogg finner ni företag som rekommenderas ur ett ekologiskt och miljövänligt perspektiv.

 

Kortfattat så…

– jobbar jag hemifrån och elen som används är solenergi via Eon.
– använder jag mig enbart av miljövänligt och återvunnet papper i företaget.
– sker mina leveranser via det digitala galleriet ShootProof.
– kommer mina album från Folio Albums samt QT albums.
– använder jag mig av miljövänliga USB från Flashbay samt QT albums.
– har jag och min make valt bort bil i vardagen och åker kommunalt så gott det går. Använder mig av hyrbil vid bröllop.
– äter vi enbart ekologiskt här hemma samt så mycket Fair Trade och lokalproducerat som möjligt.
– lever vi så miljövänligt vi kan vilket bland annat innebär att vi inte använder oss av sköljmedel, köper så lite kläder som möjligt – och då främst ekologiska kläder – samt sopsorterar.

 

Har ni några frågor så maila mig på info(at)tovelundquist.se!

 

Miljö och hållbarhet är viktigt! Bröllopsporträtt vid växthuset, Sofiero Slott. Bröllopsfotograf Helsingborg.

Sofie och Marco valde en utomhusvigsel i vackra Sofiero Slotts trädgård. 

Miljö och hållbarhet – miljövänligt bröllop – klimatsmart fotograf i Skåne