Miljö och Hållbarhet

Miljö och hållbarhet

Att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord är ytterst viktigt för mig och jag har prioriterat de leverantörer som jag anser dels har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat och dels de som har en hög kvalité. Produkterna som erbjuds är bland annat FSC®-certifierade och kommer från hållbara samt återvunna källor vilket även finns att läsa under Fine Art. De digitala filerna levereras via ett lösenskyddat onlinegalleri där ni snabbt och enkelt kan ladda ned både era högupplösta samt lågupplösta filer, albumen går även att dela till era gäster. Vid hel- eller halvdagsbröllop levereras bilderna på USB-minnen gjorda av FSC ® certifierat trä från ansvarsfullt skogsbruk (skogsbruk som tar hänsyn till både människor och miljön). E-posta mig om ni vill ha mer detaljerad information. Under taggen miljövänligt i min blogg finner ni företag som rekommenderas ur ett ekologiskt och miljövänligt perspektiv.
 

 
Kortfattat så…

– jobbar jag hemifrån och elen som används är solenergi via Eon.
– använder jag mig enbart av miljövänligt och återvunnet papper – både inom företaget samt i det privata.
– sker mina leveranser via det digitala galleriet Pic-Time.
– kommer mina album från Folio Albums samt QT albums som är fokuserade på en hållbar miljö.
– använder jag mig av miljövänliga USB från Flashbay samt QT albums.
– har jag och min make valt bort bil i vardagen och åker kommunalt så gott det går. Använder mig av hyrbil vid bröllop. Reser så lite som möjligt.
– äter vi enbart ekologiskt här hemma samt så mycket Fair Trade och lokalproducerat som möjligt.
– lever vi så miljövänligt vi kan vilket innebär att vi inte använder oss av sköljmedel, köper så lite kläder som möjligt – och då främst ekologiska kläder, äter mycket vegetarisk, sopsorterar med mera. Vi har även valt bort privata resor med flyg.

Har ni några frågor så maila mig på info(at)tovelundquist.se! Vid intresse av att boka mig som fotograf gå till bröllop samt recensioner.

 

 

Letar ni efter bröllopslokaler med en miljövänlig approach?

Kika in på Östarps Gästgivaregård som ligger i Blentarp samt Ängavallen som ligger utanför Vellinge.

 

 

Fotografi i färg på kvinna som tittar ut över havet vid Utsiktspunkt Öresundsbron. Fotografen är Tove Lundquist, Skåne.

Miljö och hållbarhet – miljövänligt bröllop – klimatsmart fotograf i Skåne