Porträttfotograf i Malmö

- fotograf med fokus på genuina känslor och storytelling

Bild i färg på ett klärleksfullt par under deras provfotografering inför bröllopet tillsammans med Fotograf Tove Lundquist.

INTIMITEt. KÄRLEK. KÄNSLOR.

Vill ni

Svartvitt porträtt på kärleksfullt par på Ön, Limhamn.

FIRA ER KÄRLEK?

Närmar ni er årsdag? Är det en förlovning på gång? Planerar en av er ett frieri? Skapar ni liv? Anledningarna till att föreviga sin kärlek på bild är många!

Titta igenom min portfolio för kärleksporträtt för att se om jag är fotografen för er. Jag fångar de naturliga känslor som finns för stunden och kärleken mellan er. Porträtten är varma, känslofyllda och fulla med kärlek, “Cheese!” är ett ord ni aldrig hör mig säga! Om jag inte skojar med er. Ha ha!

Om ni efter fotograferingen känner att vi klickar och att ni även vill boka mig till ert bröllop drar vi av hela summan för denna fotografering ifrån bröllopskostnaden då jag erbjuder en liknande parfotografering till mina brudpar.

Bildspel ingår, se exempel här!

 

Naturligt, avslappnat och kärleksfullt är min devis!

 

 

Beltina & Hampus

"Tove är en professionell fotograf med en härlig energi som smittar av sig. Hon är väldigt pratglad vilket gör att man lättare kan slappna av under fotograferingen och vi vet att Tove tar detta jobb på största allvar. Tove fångar de ögonblick man önskar och hon har även egna idéer som vi båda upplevde var väldigt bra. Vi båda hade ju inte aldrig blivit fotograferade innan av en riktig fotograf och därför var det väldigt skönt att Tove hade egna idéer eftersom hon vet vad som blir bäst på bild.

Att fånga ögonblick är inte det enda Tove är duktig på utan hon fångar även känslan och får bilderna att kännas naturliga och ärliga. Hon förmedlade vår story och våra känslor till varandra precis som vi ville ha det. Med andra ord hade vi talat om att Tove är en fantastisk fotograf och tack vare henne har vi nu bilder som vi kan ta del av i resten av våra liv."

Parfotografering inför bröllop - Engagement session - tillsammans med Hultenius. Plats: Gunnarsö, Oskarshamn i Småland. Fotograf är Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf i Oskarshamn och övriga Småland.

skärgård

NATURLIGA KÄNSLOR. STORYTELLING.

Kärleksfull bild på ett brudpar under deras parfotografering inför bröllopet. Plats är Öresundsparken somligger intill deras bröllopslokal Ribersborgs Kallbadhus. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

REBECCA + ERIK,

SIBBARP

THERESE + ANDERS,

VÄSTRA HAMNEN

HANNA + TIM,

SLOTTSTRÄDGÅRDEN

Parfotografering vid havet i Scaniaparken, Västra hamnen tillsammans med ett brudpar inför bröllop i Skåne. Fotograf är Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

Porträttfotografering inför bröllopet på Ystad Saltsjöbad, Skåne. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Ystad, Skåne.

city

strand

Pre-wedding session in Malmö, Sweden with wedding photographer Tove Lundquist.

Porträtt

• 1 timmes fotografering
• 20 stycken digitala filer för print + webb
• onlinegalleri med produktshop

6.500 SEK

Tove Lundquist

Porträttfotograf Malmö

Vill ni fotograferas som familj?

Kika då in på min hemsida för Familjefotograf i Malmö!

porträttfotograf Malmö – Tove Lundquist – boka porträtt i Skåne