Porträtt

Jag arbetar även som porträttfotograf i Malmö och övriga Skåne, välkommen att boka via formuläret nedan!

 

/

1
2
3
4
5
6
7
8

 

Enskilda porträtt

Vill du investera i minnesvärda bilder av dig själv? Tillsammans skapar vi porträtt som visar vem du är just idag och vart du befinner dig i livet. Du väljer själv ut den plats som passar dig bäst – är du ute efter en urban känsla eller är måhända parker med ljuvlig grönska mer passande? Jag har flera fina locations på lager! En timme med mig bakom kameran inklusive alla högupplösta digitala filer kostar 4.000 SEK, det går naturligtvis bra att boka mig enbart för fotografering och sedan köpa enstaka bilder. Fotograferingsavgift är 900 SEK, pris per bild är 950 SEK.  Begär offert om det gäller företagsfotografering.

Fira er kärlek med en parfotografering!

Tillsammans kommer vi att skapa personliga och tidlösa porträtt och minnen att spara för framtida generationer. Min bildstil är dokumentär och levande med mycket känsla. Jag fokuserar mycket på närhet och intimitet. Det finns flera olika paket att välja mellan och skillnaderna ligger i hur länge vi fotograferar samt hur många byten av plats och kläder som ingår. Jag erbjuder paketpris om 4.000 SEK vilket inkluderar alla högupplösta digitala filer men det går att boka fotograferingen separat och istället köpa enstaka bilder, startpris börjar då på 900 SEK. Pris per bild är 950 SEK.

 

/

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14

 

 

Titta gärna igenom min portfolio gällande romantiska porträtt samt min portfolio för enskilda porträtt för att se om jag är fotografen för er. För mer information om bokning samt fullständig prislista vänligen kontakta mig via info(at)tovelundquist.se alternativt fyll i kontaktformuläret nedan.

Vill ni boka gravidfotograf? Kika då först in på mina gravidfotograferingar alternativt min portfolio för gravidfoto!

För familjefotograferingar svischar ni in på min sida Familjefotograf Tove Lundquist!

 

Boka enskilda porträtt och parfotografering i Malmö

Om ni inte har fått svar inom två arbetsdagar kan mitt mail ha hamnat i er skräpkorg. Kika gärna där eller hör av er på info(at)tovelundquist.se.
Tack för förfrågan gällande era porträtt! Följ mig gärna på Instagram.

porträttfotograf Malmö – Tove Lundquist – boka porträtt