Porträtt

Jag arbetar även som porträttfotograf i Malmö och övriga Skåne, välkommen att boka via formuläret nedan! Jag erbjuder parfotograferingar samt porträttfoto för kvinnor. Läs mer nedan!

 

 

Parporträtt

Fira er kärlek med en parfotografering!

Tillsammans kommer vi att skapa personliga och tidlösa porträtt och minnen att spara för framtida generationer. Min bildstil är dokumentär och levande med mycket känsla. Jag fokuserar mycket på närhet och intimitet. Det finns flera olika paket att välja mellan och skillnaderna ligger i hur länge vi fotograferar samt hur många byten av plats och kläder som ingår. Jag erbjuder paketpris om 4.500 SEK vilket inkluderar 10 högupplösta digitala filer men det går att boka fotograferingen separat och köpa enstaka bilder vid sidan av, startpris börjar då på 900 SEK. Pris per bild är 950 SEK.

Titta gärna igenom min portfolio gällande kärleksporträtt för att se om jag är fotografen för er. Jag fångar de naturliga känslor som finns för stunden och kärleken mellan er. Porträtten är varma, känslofyllda och fulla med kärlek. “Cheese!” är ett ord ni aldrig hör mig säga. Om jag inte skojar med er. Ha ha! För mer information om bokning samt fullständig prislista vänligen kontakta mig via info(at)tovelundquist.se alternativt fyll i kontaktformuläret nedan.

 

Bild i färg på ett klärleksfullt par under deras provfotografering inför bröllopet tillsammans med Fotograf Tove Lundquist.

Sol eller regn – väder spelar ingen roll!

Kärleksfull bild från en parfotografering med förlovat par, Ön Limhamn i Malmö. Foto: Tove Lundquist, porträttfotograf Malmö.

Jag levererar en del bilder i svartvitt. Gärna om vädret är så där mulet och murrigt! 

 

 

Gravidporträtt

Vill ni boka gravidfotograf? Kika då först in på mina gravidfotograferingar alternativt min portfolio för gravidfoto!

 

Familjeporträtt

För familjefotograferingar svischar ni in på min sida Familjefotograf Tove Lundquist, där jag även erbjuder mer poserande barnporträtt i slutet av vår fotografering tillsammans.

 

Företagsporträtt

Vill ni utöka er bildbank eller beställa porträtt till era anställda? Boka in en företagsfotografering via hemsidan Företagsfotograf Tove Lundquist!

 

 

 

Boka parfotografering i Malmö!

 

Om ni inte har fått svar inom två arbetsdagar kan mitt mail ha hamnat i er skräpkorg. Kika gärna där eller hör av er på info(at)tovelundquist.se.
Tack för förfrågan gällande era porträtt! Följ mig gärna på Instagram.

porträttfotograf Malmö – Tove Lundquist – boka porträtt i Malmö