Bröllop – information och priser

Att fotografera bröllop är bland det bästa jag vet! Som bröllopsfotograf fokuserar jag främst på autentiska känslor och storytelling och att vi tillsammans skapar berättelsen om er dag – oavsett hur lång eller kort tid ni bokat mig. Stort fokus ligger på närhet, att visa känslor och intimitet, en del av porträtten som visas här på hemsidan är poserade men varma, avslappnade och naturliga. Det är betydelsefullt för mig att leverera en berättelse om er bröllopsdag vilket gör att jag även fotograferar det som händer runtomkring er och låter ögonblicken bestämma vad som dokumenteras. Jag har en naturlig och färgglad bildstil men älskar även svartvita bilder, gärna med mycket kontraster och brus.

 

 

Blir ni lite nyfikna på hur ett bröllop tillsammans med mig kan se ut? Kika in denna video vettja!

 

 

Vad kostar det? 

I bröllopspaketen ingår bland annat:

  • ett planeringsmöte – antingen IRL eller via Skype/telefon/mail
  • alla högupplösta filer
  • lösenskyddat onlinegalleri
  • reseersättning samt boendekostnad
  • en parfotografering inför ert bröllop

 

Vill ni ha mer information om vad som ingår i mina bröllopspaket?

Fyll i formuläret nedan! Pris på bröllopspaket för 2019 startar på 15.000 SEK för 3 timmar.  Läs gärna några av de recensioner jag fått samt se bildspel från utvalda bröllop.

 

 

Planerar ni ett icke-traditionellt bröllop?

Är ett traditionsenligt bröllop inte riktigt er grej? Ska ni ha ett bohemiskt, vintage, DIY eller retro utomhusbröllop med määääängder av detaljer? Skärgårdsbröllop? Planerar ni ett ekobröllop – är ekologiskt och miljövänligt något som ligger er varmt om hjärtat? (Yaaaay! Då är jag fotografen för er!)

Har ni några andra roliga och annorlunda idéer och teman gällande ert bröllop? Flower Power? Sci-Fi? Star Wars? Doctor Who? Marvel? Gatsby? Old Hollywood? Filminspirerat? Games of Thrones? Tolkien? I´m your girl! Låt er fantasi flöda!

 

Kika in på Åsa och Ninas bröllop med FANTASY- och VIKINGatema!   >>

 

 

Fotograferar du destinationsbröllop?

JA! Jag älskar att vara på resande fot och reser gärna världen över för att dokumentera just ert! Priset beror lite på hur många dagar ni tänkt er, skicka ett kärleksmejl så tar vi detaljerna där!

 

 

Vi vill boka dig för vårt bröllop – var i Sverige finns du?

Boende och resekostnader ingår i alla mina större paket så milen har ingen betydelse – jag älskar att resa! Utgångspunkten är Malmö/Österlen samt min gamla hemstad Oskarshamn (vilket gör att jag väldigt gärna tar bröllop i Småland och på Öland). Fyll i formuläret nedan för fullständig prislista alternativt skicka ett kärleksmejl till info(at)tovelundquist.se.

Planerar ni bröllop i Skåne och letar efter andra duktiga leverantörer? Look no further! Här tipsar jag om bröllopslokaler samt florister! Kika även gärna in på mina övriga bröllopstips!

 

 

Boka ert bröllop här!

För prislista samt mer information om bröllopsfotografering vänligen fyll i formuläret nedan.
Pris på bröllopspaket för 2019 startar på 15.000 SEK för 3 timmar.

 

Om ni inte har fått svar inom två arbetsdagar kan mitt mail ha hamnat i er skräpkorg.
Tack för er förfrågan!

 

Svartvit bild på brudpar i bil efter bröllop i Smygehamn, bröllopsfotografering. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.

Det går att följa mig på både Instagram samt Facebook!

Bröllop – bröllopsfotograf Sverige – Fotograf Tove Lundquist – bröllopsfotografering