Bröllop – information och priser

Jag specialiserar mig på kreativa och personliga bröllop men framför allt fotograferar jag kärlek i all form! Kärlek mellan makar, kärlek till familj och till vänner. Boka mig och ni får en fotograf som tar sig an ert bröllop med stort engagemang, lyhördhet och den kärlek det förtjänar!

 

 

 

Vad kostar det? 

I bröllopspaketen ingår ett planeringsmöte här i Malmö där vi ses för att prata om er, era förväntningar och önskemål. Mötet är inte på något sätt bindande och känner ni att vi hellre har kontakt via telefon/mail fungerar det lika bra! Det ingår bland annat även alla utvalda bilder redigerade och klara samt ett onlinegalleri så att ni med lätthet kan dela med er av bilderna till era nära och kära.

Vill ni ha mer information om vad som ingår i mina bröllopspaket? Fyll i formuläret nedan! Pris på bröllopspaket startar på 12.400 SEK för 3 timmar, heldag om 8 timmar kostar 25.500 SEK – det går dock att boka fler timmar än så. Inom Malmö kommun samt Köpenhamn erbjuds 1 timmes fotografering. Ni har även möjlighet att skräddarsy er bröllopsfotografering precis som ni vill ha den. Nyfikna kan läsa några av de recensioner jag fått!

 

Planerar ni ett icke-traditionellt bröllop?

Är ett traditionsenligt bröllop inte riktigt er grej? Ska ni ha ett bohemiskt, vintage, DIY eller retro utomhusbröllop med määääängder av detaljer? Är ekologiskt och miljövänligt något som ligger er varmt om hjärtat? Planerar ni ett ekobröllop? (Yaaaay! Då är jag fotografen för er!) Skärgårdsbröllop? Har ni några andra roliga och annorlunda idéer och teman gällande ert bröllop? Flower Power? Sci-Fi? Star Wars? Marvel? Gatsby? Old Hollywood? Filminspirerat? Bröllop med fantasy- och vikingatema som i bilden intill? Games of Thrones? Sagan om Ringen? I´m your girl! Låt er fantasi flöda!

 

Hurra! Har ni bestämt er för att anlita mig till ert bröllop?

Det är superviktigt att ni känner att bildstilen passar er innan ni bokar! Utgångspunkten är Malmö/Österlen samt min gamla hemstad Oskarshamn (vilket gör att jag gärna tar bröllop i Småland/Öland) men jag reser gärna annorstädes för att fotografera ert bröllop – reseersättning inom Sverige ingår i priset på bokning av 5 timmar eller mer. Kontakt sker via info(at)tovelundquist.se, alternativt fyller ni i formuläret nedan för fullständig prislista gällande bröllop. Miljön är väldigt viktig för mig, läs gärna mer under Miljö & Hållbarhet!

Planerar ni bröllop i Skåne och letar efter andra duktiga leverantörer? Look no further! Här tipsar jag om bröllopslokaler samt florister! Det går att följa mig på Instagram samt Facebook! Kika även gärna in på mina övriga bröllopstips!

 

 

Boka ert bröllop här!

För prislista samt mer information om bröllopsfotografering vänligen fyll i formuläret ovan.
Pris på bröllopspaket startar på 12.400 SEK för 3h, pris för 8h är 25.500 SEK.

 

Om ni inte har fått svar inom två arbetsdagar kan mitt mail ha hamnat i er skräpkorg.
Tack för förfrågan gällande ert bröllop!

 

Svartvit bild på brudpar i bil efter bröllop i Smygehamn, bröllopsfotografering. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.

Bröllop i Smygehamn, Skåne

Bröllop – bröllopsfotograf Sverige – Fotograf Tove Lundquist – bröllopsfotografering