Fotograf Tove Lundquist - med fokus på storytelling och naturliga känslor

Bröllopsfotograf i Malmö, Skåne

Mina bästa tips inför att

boka rätt fotograf

Bröllopsdatumet är satt och nu är det dags att finna just er fotograf. Ni söker på bröllopsfotograf på webben och upp kommer flera sidor träffar - hur skall ni kunna finna fotografen för er bland alla dessa? Mina bästa tips är att:

- titta igenom bilderna på hemsidan och sociala medier. Tilltalar bildstilen er? Fundera igenom vad ni själva föredrar för bilder - är det mer traditionellt uppställda? Dokumentära? En blandning?

- läsa igenom texterna. Skulle ni trivas att ha med den här personen under er dag? ♥

- titta igenom recensionerna och se vad andra brudpar skrivit. Lyssna på deras röster, finns det en röd tråd i vad de berättar?

- känn efter! Skulle ni känna er trygga med henom?

- tveka inte att ta kontakt med fotografen ifråga! Det är superviktigt att ni kommer överens då ni är ett TEAM som tillsammans jobbar för att ni skall få en helt AWESOME bröllopsdag!

Jag finns hela tiden där för er

som ett tryggt bollplank med expertis inom bröllopsbranchen

Kommunikation och öppenhet är A och O för mig - hela mitt företag är baserat på transparens och miljömedvetenhet – vilket innebär att jag gärna är en del i processen av er bröllopsplanering. Efter flera år i branschen har jag många tips när det gäller skapandet av er tidsplanering samt tips på många bra leverantörer som kan tänkas behövas under dagen. Allt från MUA:or till florister till bröllopskläder. Jag finns där för er helt enkelt.

Borgerligt? Kyrkligt? Utomhus? Inomhus?

det spelar ingen roll

vilka vi är som personer betyder mer, för tillsammans skall vi bli ett TEAM!

Mina brudpar är grymma jämlika kvinnor/män som har genomtänkta tidsscheman för sin bröllopsdag men som är otroligt flexibla om Murphy dyker upp - ofta hör gästerna oss ropa till varandra: "Äh, det gör ingenting. Let´s go with the flow!".

Blev det lite smuts på klänningen? Ingen bryr sig. (nästan alla klänningar du ser här på sidan var smutsiga när fotot togs) Börjar det regna mitt under ceremonin? Köp läget, vi löser detta! Sitter corsagen lite ostadigt och du sedan väljer att ta bort den? Fine! Skaver skorna och du beslutar dig för att gå barfota resten av dagen? Allt är helt ok. Tiden ni spenderar tillsammans med mig och era fantastiska gäster spelar mer roll än att kläderna sitter perfekt till minsta millimetern.

De brudpar som bokar mig har inga problem att visa upp sina känslor inför andra och krama loss, och deras älskade familjer och gäster är mycket betydelsefulla. Människorna som är där och firar dagen är viktigare än att tonen på blommorna blev rätt. #familyfirst

Känner just du att vi passar ihop? Tveka inte att kontakta mig! ♥

Du låter helt awesome!

Var i Sverige finns du? Och hur mycket kostar det?

Boende och resekostnader ingår i alla mina större paket så orten har ingen betydelse – jag älskar att resa! Utgångspunkten är Malmö/Österlen samt min gamla hemstad Oskarshamn (vilket gör att jag väldigt gärna tar bröllop i Småland och på Öland). Tar inte destinationsbröllop utanför Norden av miljöskäl, jag håller främst till i Skåne. ♥

För referens så startar pris på bröllopspaket för 2020 på 24.000 SEK för 5 timmar, 12 timmar kostar 36.000 SEK. Det går att omforma timmarna som ni vill - jag är flexibel! Fyll i formuläret nedan för fullständig prislista alternativt skicka ett kärleksmejl till info(at)tovelundquist.se.


Skicka en förfrågan!

Fyll i formuläret så återkommer jag inom 48h.

Bröllop – bröllopsfotograf Sverige – bröllopsfotografering Skåne – Fotograf Tove Lundquist