Fotograf Tove Lundquist - med fokus på storytelling och naturliga känslor

Bröllopsfotograf i Malmö, Skåne

Jag är bröllopsfotografen för er om ni…

1. gillar att kramas, skratta och visa era känslor

2. vill ha en fotograf som är grym på att leverera en story

3. föredrar icke-traditionella bröllopsbilder

4. gillar rak och tydlig kommunikation

Borgerligt eller kyrkligt? Utomhus eller inomhus? Slott eller koja?

det spelar ingen roll

vilka vi är som personer betyder mer, för tillsammans skall vi bli ett TEAM!

Jag finns hela tiden där för er

som ett tryggt bollplank med expertis inom bröllopsbranchen

Kommunikation och öppenhet är A och O för mig – hela mitt företag är baserat på transparens och miljömedvetenhet – vilket innebär att jag gärna är en del i processen av er bröllopsplanering. Efter flera år i branschen har jag många tips när det gäller skapandet av er tidsplanering samt tips på många bra leverantörer som kan tänkas behövas under dagen. Allt från MUA:or till florister till bröllopskläder.

Jag finns där för er helt enkelt.

Du låter helt awesome!

Var i Sverige finns du? Och hur mycket kostar det?

Boende och resekostnader ingår i alla mina större paket så orten har ingen betydelse – jag älskar att resa! Utgångspunkten är Malmö/Österlen samt min gamla hemstad Oskarshamn (vilket gör att jag väldigt gärna tar bröllop i Småland och på Öland). Tar inte destinationsbröllop utanför Norden av miljöskäl, jag håller vanligtvis främst till i Skåne – har dock många destinationsbröllop på Österlen.

Som referens så startar pris på bröllop för 2020/2021 på 24.000 SEK för 5 timmar, 12 timmar kostar 36.000 SEK, det går bra att delbetala. Datumet är till 100% bokat då kontrakt mellan oss tre är påskrivet samt bokningsavgiften betald. Fyll i formuläret nedan för fullständig prislista alternativt skicka ett kärleksmejl till info(at)tovelundquist.se.

Jag preliminärbokar ej brudpar utan så länge vi klickar och har gemensamma värderingar så är det first come, first served som gäller. ♥

Då den röda tråden i berättelsen om er bröllopsdag är viktig för mig har jag valt att inkludera alla bra bilder vid leverans, jag brukar leverera ungefär 50 bilder per timme.

 

Bröllop – bröllopsfotograf Sverige – bröllopsfotografering Skåne – Fotograf Tove Lundquist