Fine Art album & printar

Att skriva ut sina fotografier är utan tvekan det bästa enligt mig! Känslan när en håller ett fotografi i sin hand, vänder på det och läser plats och datum – och kanske till och med ett namn! – och drar lite med fingrarna över det hundraåriga pappret klår vilken hårddisk som helst. Att hålla en Fine Art utskrift av hög kvalité i sin hand eller bläddra igenom en välgjord bok med tjocka sidor går inte att jämföra med att se bilderna på en dataskärm. Att ge mina brudpar möjligheten till detsamma känns oerhört viktigt för mig, jag rekommenderar alltid att investera i album och utskrifter som kommer att leva vidare i generationer. För det är precis vad det är – en investering för hela livet, att dela med barn och barnbarn.

När jag tittar mig omkring i mitt eget hem finns där många, många fotografier. I bokhyllan finns en in-the-moment bild i en gammeldags vacker ram som visar en mini-Tove i farmors knä i köket på Storstigen 10 på Skurholmen, på kaffebordet finns det första (och nästan det enda pinsamt nog!) fotografiet på mig och Thomas. Där finns bilder på min mormor Margaretha och flera på barnen under deras uppväxt. Blir alltid lite varm i hjärtat när jag kastar en blick på fotografierna, det känns som att personerna finns med mig. ♥

När min älskade farmor gick bort fick jag en hel hög med gamla svartvita fotografier som alla berättar om livet i Norrbotten i början av 1900-talet. En helt fantastisk skatt! Den inkluderade även farmor och farfars bröllopsbild, ett studioporträtt på pappa som barn och porträtt på farmors mamma och pappa Beda och Hjalmar Kallenberg. De gamla albumen som står i bokhyllan här hemma är fulla med bilder från min barndom på händelser jag inte alltid kommer ihåg, på personer som inte finns i min närhet idag men som var så värdefulla för mig. Tummade fotografier som flyttats runt mellan albumen. ♥

Produkterna jag erbjuder er är alla utvalda med största noggrannhet – pappret i fotoalbumen samt utskrifterna är syrafritt och PH neutralt för bästa kvalitet och livslängd, jag erbjuder både Fine Art papper samt annat. För att verka för en bättre miljö och en jämställd värld har jag valt att inrikta mig på företag som gör handgjorda produkter i världsklass, erbjuder er miljövänliga produkter gjorda av FSC ®-certifierat material och som alla strävar efter att bli 100% plastfria, som dels har ett bra hållbart tänk när det gäller hela produktionen men som även har många kvinnor på ledande positioner och som trycker på att alla människor är lika mycket värda. Detta är alla viktiga aspekter för mig.

Vissa av produkterna går endast att beställa genom mig, andra även genom webbgalleriet Pic-Time där era bilder kommer att levereras.

OBS! Bilderna på denna sida är skapade av leverantörerna Folio albums samt QT albums, de är till för att användas på hemsidor samt i informationsblad – jag fotograferar av principskäl inte mina brudpars produkter annat än i de fall jag beställt dem åt mig själv i syfte att visa upp. ♥

Deckled Edge Prints – en personlig favorit! Vackra Fine Art printar med rivna kanter som påminner om äldre fotografier.

Det går dock att köpa printar och album med vanlig beskärning om ni föredrar sådana.

Mitt mål är att ni skall finna produkter som passar just er och ert hem!

Fine Art printarna och fotoböckerna jag erbjuder är alla handgjorda, jag har valt ut de bästa leverantörerna på marknaden.

Portfolios är ett populärt sätt att visa upp sina bilder och finns både för stående och liggande bilder samt för allt mellan 2-4 bilder.