Fine Art album & printar

Många upplever att bästa sättet att bevara minnen är att skriva ut bilderna och jag är benägen att hålla med. Känslan när en håller en utskrift av hög kvalité i sin hand eller bläddrar igenom en välgjord fotobok går inte att jämföra med att se bilderna på en dataskärm. Jag tycker personligen att det är viktigt att investera i album och utskrifter som kommer att leva vidare i generationer och har valt ut mina produkter med största noggrannhet. Pappret i albumen samt utskrifterna jag erbjuder är syrafritt och PH neutralt för bästa kvalitet och livslängd. För att verka för en bättre miljö har jag valt att inrikta mig på att erbjuda er miljövänliga produkter. Jag erbjuder bland annat Fine Art printar samt två lyxigare Fine Art album i en rad olika storlekar gjorda i FSC ®-certifierat material och som kommer från hållbara samt återvunna källor.

Coffee Table books, Canvas och större Fine Art tavlor finns till försäljning, dessa är dock ej av miljövänligt material. Hojta till om ni vill ha mer detaljerad information gällande de produkter jag erbjuder mina brudpar.

 

Album från QT albums i storlek 20x20 från bröllopsfotograf i Malmö. // The swedish wedding photographer Tove Lundquist is showing Ariabook from QT albums.

Mitt favoritomslag är de i linne. Supersnygga! 

Album från QT albums i storlek 20x20 från Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. // The swedish wedding photographer Tove Lundquist is showing Ariabook from QT albums.

Vid köp av printar och USB-minnen finns möjligheten att välja en vacker handgjord box i materialet lin.