MOMENTS TO BE REMEMBERED

Album, printar och andra produkter

Många upplever att bästa sättet att bevara minnen är att skriva ut bilderna och jag håller fullkomligt med! Känslan när en håller en utskrift av hög kvalité i sin hand eller bläddrar igenom en välgjord fotobok går inte att jämföra med att se bilderna på en dataskärm. Jag tycker personligen att det är viktigt att investera i album och utskrifter som kommer att leva vidare i generationer och har valt ut mina produkter med största noggrannhet. Pappret i albumen samt utskrifterna jag erbjuder är syrafritt och PH neutralt för bästa kvalitet och livslängd.

Att värna om miljön genom att driva ett miljömedvetet företag är viktigt för mig och jag har noga valt ut de leverantörer jag samarbetar med. När det gäller album samt printar använder jag främst två leverantörer varav den ena är ekocertifierad, båda arbetar dock för en bättre miljö – dels genom att erbjuda hållbara produkter av bra kvalitet och dels genom att verka för en miljövänligare arbetsplats och även postgång genom att kompensera för sändningens klimatpåverkan. Jag erbjuder bland annat Fine Art printar samt lyxigare Fine Art album i en rad olika storlekar gjorda i FSC ®-certifierat material och som kommer från hållbara samt återvunna källor. Utsidan går bland annat att få i linne, bomull, läder samt ett läderlikt veganskt alternativ.

Fine Art books, Coffee Table books, Canvas och större Fine Art tavlor finns till försäljning, dessa är dock ej av miljövänligt material. E-posta mig på info(at)tovelundquist.se för mer detaljerad information gällande de produkter jag erbjuder mina kunder. Läs gärna inne under Information för att ta del av vilka fotograferingar som är bokningsbara.

 

Är klimat och miljö viktigt för er? Läs gärna mina tankar kring Miljö och Hållbarhet!

 

 

Vilka produkter ingår?

Vid bokning av några av mina största bröllopspaket ingår ett lyxigt album i varierande storlek. Det går naturligtvis alltid bra att uppgradera till ett album i större storlek om ni så vill samt att lägga till fler uppslag. Ni ges två alternativ – jag gör en design till er som ni godkänner före beställning eller så kan ni välja att göra en egen design genom några enkla knapptryck i ert galleri. Det är möjligt för era föräldrar att köpa album eller andra produkter – om ni vill och väljer det själva. Vad sägs om fina kalendrar eller tavlor? All information kring detta finns tillgängligt i ert webbgalleri.

 

Album från QT albums i storlek 20x20 från bröllopsfotograf i Malmö. // The swedish wedding photographer Tove Lundquist is showing Ariabook from QT albums.

Mitt favoritomslag är de i linne. Supersnygga! 

Album från QT albums i storlek 20x20 från Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. // The swedish wedding photographer Tove Lundquist is showing Ariabook from QT albums.

Vid köp av printar och USB-minnen finns möjligheten att välja en vacker handgjord box i materialet lin.

Fine Art album & printar