Åh, den här dagen har jag väntat länge på! Då Peter och Sofia valt att överraska sina nära och kära med ett bröllop på Hotell Corallen i Oskarshamn har jag sugit länge på den här karamellen för att inte förstöra överraskningen. Småbåtshamnen i Ernemar är ett synnerligen populärt ställe för många Oskarshamnare och i början av sommaren hade jag en pre-shoot tillsammans med Peter och Sofia där vi gick igenom deras tankar och planer inför dagen. Det skall bli så spännande att se gästernas reaktioner!

Vad som sker just nu i denna sekund i ett soligt men blåsigt Oskarshamn? Vigseln mellan Peter och Sofia naturligtvis! ;-)

Älskar tidsinställda inlägg!

Titta gärna igenom bilderna från deras bröllopsdag! 


Engagement session, en så kallad e-session, tillsammans med ett brudpar i Ernemar småbåtshamn som ligger i Oskarshamn, Småland. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Oskarshamn, i Småland, Skåne och Sverige.

Piren längst ut på Ernemar blev både min, Peter och Sofias favoritplats! 

Rofylld bild på ett kärleksfullt par på en pre wedding shoot inför deras bröllop i Ernemar, Oskarshamn. Fotograf är Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf i Oskarshamn och Skåne län.

Träden vid den lilla stigen ut mot piren gav oss lite skugga

Somrig diptyk på ett skrattande par under en Beloved fotografering i Ernemar, Oskarshamn. Foto av Tove Lundquist som är fotograf i Oskarshamn och Malmö.

Porträtt på par ståendes på en brygga ute i Ernemar, Oskarshamn som ligger i Småland. Foto av Tove Lundquist, fotograf i Oskarshamn.

Favoritplats nummer två – en av bryggorna! 

Somrig diptyk på förälskat par under en Beloved fotografering inför bröllop i Ernemar, Oskarshamns kommun i Småland. Bild av Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Oskarshamn, Småland.

Beloved porträttfotografering inför bröllop ute vid Ernemar i Oskarshamn, Småland. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Oskarshamn i Småland.

Så mycket kärlen mellan Peter och Sofia! 

Pre-shoot i Ernemar, Oskarshamn

Ska ni också gifta er? Välkomna in på min sida om bröllop för att se vad jag kan erbjuda just er i bröllopssammanhang! Sväng gärna förbi sidan om mig först för att se huruvida jag passar att bli just er bröllopsfotograf. Ni finner mig även på sociala medier – Instagram samt Facebook!


Vill du boka in en porträttfotografering tillsammans med mig?

Vad kul! Maila mig på info(at)tovelundquist.se så hör jag av mig när jag kommer till Oskarshamn nästa gång! Först vill jag dock att ni kikar igenom min portfolio för porträtt för att se huruvida min bildstil passar er.