EFIT 4 oktober 2010

Ugh, vilken dag! Målare som kom hit i arla morgonstund, vatten avstängt under flera timmar och en styck spyende son - lagom så att jag missade min sedan länge efterlängtade föreläsning i Lund. Me loooove mondays! (det gör jag faktiskt egentligen, jag har inget emot måndagar)

Utöver detta har det faktiskt varit en rätt bra dag, sambon har jobbat hemma och det är alltid trevligt att sitta och småprata lite mellan boksidorna. :)


 

d

9:50 Allt vårt porslin och köksmaterial finns under lakanet. Matbordet flyttades ut till vardagsrummet igår för att fixa plats åt målarna. Jag behåller det nog så här några dagar till så att färgen hinner torka.

EFIT - Ett Foto I Timmen tillsammans med Fotograf Tove Lundquist.

10:45 Sitter och pluggar inför eftermiddagens föreläsning.

d

Bonus: Mitt favoritcitat: Too many people spend money they haven´t earned to buy things they don´t want, to impress people they don´t like.

d

11:55 Har tagit en paus i pluggandet och lagar lunch.

d

13:25 Hela långa kapitlet är färdigläst och jag börjar packa ihop för avfärd.

d

14:35 Har plockat upp Wille. Istället för att ha åkt till Lund och shoppat kaffekokare tillsammans med Herr T medan jag är på min föreläsning är det bara att åka raka vägen hem med lillskrutt. Mellanmålet på skolan: pannkakor med ägg i. Thanks! Dessutom hade en av lärarna mage att säga till Wille att "det gör ingenting, det är bara 1 ägg på 100 pannkakor". Seriöst?!

Mitt påpekande om att det tidigare t o m räckt med en sked barnmat som innehåller äggvita viftades bort med samma kommentar. Vad som gör mig mest arg är att de inte ens bemödade sig om att ringa oss. Ska inte jag som förälder kunna förutsätta att skolan ringer vid olyckor - vilka de än är?!... Vilken tur för DEM att jag och sambon kom 1,5 timme för tidigt för att hämta Wille...

(Vi har alltså intyg på hans allergi och jag tycker givetvis att lärarna på skolan inte under några omständigheter skall "testa" hans allergi utan lita på det vi samt läkare förmedlat. Inte kul för Wille att kanske luras i ägg vid ett annat tillfälle och bajsa på sig samt kräkas på skolan bara för att lärarna inte lyssnar :( )

d

Bonus: Nya allergitabletterna gör att vi i alla fall missar 1) de grova skakningarna samt 2) de kliande nässelutslagen. Spyan och diarrén kom dock som ett brev på posten. Stackars liten kille! :(

d

16:20 Wille sover som en stock.

d

17:40 Det blir ingen seriöst matlagning idag i det tomma köket. Matlådor it is! :D

d

18:50 Kaaaaffeeeeee!


Detta får bli sista bilden för dagen. Nu är det lite mys framför Tingeling. <3

dela

Comments Expand -
Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

»OM MIG

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG