EFIT 8 maj 2012

aa

8:40 - På väg hem från Willes skola. Vi har varit vakna i dryga 2 h men jag har inte idats fota förrän nu.

aa

9:30 - Tyra och jag dansar till sydamerikanska toner. Jag såg musikanterna på Malmös gator för en femton år sedan eller så och köpte genast skivan. Me like!

aa

10:30 - Tyra sover i min famn. Själv tittar jag på senaste avsnittet av Castle samt enhandssurfar en stund.

aa

12:00 - Dotra har vaknat och röjer bland böckerna.

aa

Hmmm. Vad ska jag hitta på nu? ...

EFIT - Ett Foto I Timmen tillsammans med Fotograf Tove Lundquist.

13:00 - Dags för lunch. Jag äter perversa mängder turkisk yoghurt just nu när jag ammar så mycket, jag äter lätt 700-800 gram per smoothie. Tyra käkar havregrynsgröt med torkade aprikoser, jag vill inte ge henne varken Sempers eller Nestlés gröt. Nestlé förstör så mycket för ammande mödrar i syd, främst genom "bra" marknadsföring som innebär att de föredrar ersättningen framför amning (något jag skrivit tentor om på socialantropologin), men även för att de gladeligen skövlat skog på Borneo. Inte Ok! Semper tar jag också avstånd till, det har varit för mycket fram och tillbaka i media om kadmium i barnmaten samt spridningen av slam på åkrar de använder sig av.

aa

15:30 - Jag sov mig igenom förra fototillfället. Skönt! Nu är det duschdags och ovan ser ni mina tvättattiraljer - bikarbonat + neutral balsam till tvätt, Urtekrams balsam i topparna samt efterskölj med äppelcidervinäger.
(mer om CBS-metoden kan ni läsa här)

aa

17:00 - Vi är på väg till Öppet Hus på Willes skola.

aa

18:00 - Tyra och jag har kommit hem och leker en stund.

aa

20:30 - Kaaaaffeeeeee...

aa

21:30 - Ungarna nattas (ja, Wille är lik sin mor, nattuggla) Kollar att jag har allt tillgängligt: telefon att väcka sambon med, kaffe, diverse kontroller samt cerat. Check!

aa

22:50 - Tittar på Dox: The greatest movie ever sold samt testar lite redigeringar som jag sedermera skriver upp i min foto/photoshop bok, den är fylld av idéer och tips! :)

dela

Comments Expand -
Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

»OM MIG

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG