Höstens vackra färger har onekligen kommit till Malmö och i söndags passade jag på att möta upp Therese & Andrée för en höstfotografering i gyllengula Kungsparken och Slottsparken. De skall gifta sig i sommar och ville känna av hur det är att stå framför kameran inför den stora dagen. Vi hade ett ljuvligt väder med strålande solsken och det strålade inte desto mindre om paret. De blev tillsammans redan i högstadiet och de verkar onekligen lika kära så här tio år senare.

Diptyk med par som kramas. Engagement session i Kungsparken och Slottsparken tillsammans med Tove Lundquist som är bröllopsfotograf Malmö.

Par kramas, höstfotografering i Malmö. Förlovningsfotograferingen hölls med Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö.

Klassiskt porträtt på par, höstfotografering i Malmö. Provfotografering i Kungsparken och Slottsparken tillsammans med Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö.

Svartvit bild på ett par som är kära och skrattar. Parfotografering tillsammans med Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö.

Svartvit bild på ett par som skrattar, höstfotografering i Malmö. Kärleksfotografering vid Stadsbiblioteket Malmö tillsammans med Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö.Vill ni boka en höstfotografering i Malmö, på Österlen eller i övriga Skåne?

Härligt! Titta gärna först igenom min portfolio för porträtt och fyll sedan i formuläret under porträtt. Har ni några frågor eller funderingar så finns jag på info(at)tovelundquist.se.