Info

Jag arbetar som bröllopsfotograf i Malmö, Skåne men reser även annorstädes vid bröllopsförfrågningar. Under somrarna erbjuder jag lifestyle- samt parfotograferingar i södra Skåne samt i Oskarshamn, Kalmar och på Öland. Att titta igenom mina personliga bilder känns som att göra en resa i tid och rum, och jag hoppas att jag skall kunna få er att känna samma sak. Jag är en storyteller uti fingerspetsarna och att få berätta er historia är det viktiga för mig. Min bildstil kan beskrivas som dokumentär och känslofylld med vissa inslag av poserande porträtt. Kika gärna in under sidan om mig!


Porträtt av brud. Foto: bröllopsfotograf Tove Lundquist, verksam i Kalmar, Ystad, Malmö samt Oskarshamn. Maila mig för mer info om bröllopsfotografering.

Bröllop

Jag erbjuder paketpriser men är flexibel om ni har andra tidsramar än så. En tid före ert bröllop vore det bra om vi träffas för en fika för att diskutera igenom er planering och önskemål för dagen. Jag erbjuder även en provfotografering där vi har möjlighet att lära känna varandra och se om vi passar ihop. Mer info finner ni under bröllop.

info provfotografering i Botaniska Trädgården tillsammans med bröllopsfotograf Lund Tove Lundquist.

Parfoto

Det går naturligtvis att boka en kärleksfotografering även om en valt att inte gifta sig. Tanken med fotograferingen är att vi skall fånga de äkta känslorna mellan er, och själva essensen av er som par. Mer info finner ni under porträtt.


E-session på Mossbystrand, Abbekås, med bröllopsfotograf Tove Lundquist, Skåne. Mer info finner ni på min hemsida.

E-session

I några av mina bröllopspaket ingår en E-session där fokus är på er och er kärlek till varandra. Fotograferingen kommer att ske utomhus och i befintligt ljus. Jag är utbildad inom Beloved-tekniken och fokuserar främst på att fånga naturliga känslor och samspelet mellan er två. Exempel går att finna under kärleksporträtt .

Fotografering i Orresta, Västerås tillsammans med fotograf Malmö Tove Lundquist. Maila mig för info.

Lifestyle session

Jag erbjuder även en 3 timmars lifestyle session där vi hittar på något som ni gillar att göra tillsammans, det kan vara en pick-nick, ett besök till stranden, eller bara häng hemma hos er. Den här sortens dokumentärt fotograferande passar utmärkt till födelsedagar, dop och möhippa/svensexa. Mer info finner ni lifestyle.

 

Bildstilen är fotojournalistisk med fokus på genuina känslor och storytelling. Vill ni anlita mig som fotograf för ert bröllop i Skåne län?

Kontakta mig på info(at)tovelundquist.se för mer info och en fullständig prislista eller om du har några övriga frågor. Här kan ni boka porträtt för era familjer: dokumentär familjefotograf.