Lifestyle fotografering – storytelling

Jag har alltid föredragit det dokumentära fotograferandet gentemot uppställda poserande porträtt, och numera erbjuder jag en så kallad Day in your life-fotografering vilket innebär att vi spenderar några timmar eller en dag tillsammans medan jag fotograferar er. Tillsammans hittar vi på något som ni gillar att göra som familj – det kan vara en pick-nick, ett besök till stranden, eller bara skönt häng hemma hos er. Måhända är det själva platsen som är viktig för er och inte så mycket vad vi gör? Den här sortens fotografering passar även utmärkt till andra familjesammankomster såsom exempelvis födelsedagar och dop.

Utöver de paket jag erbjuder nedan går det att boka mig för 5 timmar samt heldag. Det går naturligtvis utmärkt att boka mig timvis samt köpa loss enskilda filer. Pris per bild är 950 SEK och fotograferingsavgift är 900 SEK.

 

 

Lifestyle VS dokumentär fotografering

Jag brukar ge mina familjer valet av två olika approacher när det gäller familjefotografering – dels lifestyle där fotograferingen är lite mer kontrollerad, d v s ni är medvetet klädda i vissa kläder, jag som fotograf tar mer kontroll över fotograferingen i exempelvis valet av rum och händelser. Den andra approachen – som jag personligen uppskattar mest! – är den dokumentära aspekten. Här följer jag er utan någon som helst påverkan över händelseförloppet, läs gärna mer under Hur går en dokumentär fotografering till? på min sida för familjer.

 

 

 

 

Lifestyle – All inclusive

  • 2 timmars fotografering
  • alla bilder inkluderade (ca 50) högupplösta + lågupplösta på ett miljövänligt USB i trä
  • bildspel (värde 1500:-)
  • webbgalleri under 6 månader att dela med familj och vänner

7500 SEK

 

 

Lifestyle – Startpaket

  • 2 timmars fotografering
  • 5 stycken högupplösta + lågupplösta bilder
  • webbgalleri med urval av alla bilder – enkelt att välja ut era favoriter

4500 SEK

 

 

Hur bokar vi dig för en lifestyle fotografering?

Jag går att nås på info(at)tovelundquist.se men om ni är redo att boka direkt kan ni ta den enkla vägen och fylla i formuläret nedan. För att ni skall vara säkra på att min bildstil tilltalar er ser jag gärna att ni redan kikat igenom min portfolio för lifestylefotografering antingen här på hemsidan alternativt svinga över till min hemsida för dokumentära familjefotograferingar – jag arbetar mycket med komposition och kort skärpedjup i en dokumentär, känslofull och berättande stil. Gå gärna vägen via sidan om mig för att se vad jag är för slags filur.

 

Gå gärna in på min sida tovelundquist.com för bokning av familjefotograferingar alternativt fyll i formuläret nedan för att boka in en lifestyle session!

 


 

Om ni inte har fått svar inom två arbetsdagar kan mitt mail ha hamnat i er skräpkorg. Kika gärna där eller hör av er på info(at)tovelundquist.se.
Tack för er förfrågan gällande bokning av en lifestylefotografering. Följ mig gärna på Instagram.

Lifestyle » fotograf Malmö – Skåne – storytelling – lifestylefotografering