Lifestyle fotografering – storytelling

Jag har alltid föredragit det dokumentära fotograferandet gentemot uppställda poserande porträtt, och numera erbjuder jag en så kallad Day in your life-fotografering vilket innebär att vi spenderar några timmar eller en dag tillsammans medan jag fotograferar er. Tillsammans hittar vi på något som ni gillar att göra som familj – det kan vara en pick-nick, ett besök till stranden, eller bara skönt häng hemma hos er. Måhända är det själva platsen som är viktig för er och inte så mycket vad vi gör? Den här sortens fotografering passar även utmärkt till andra familjesammankomster såsom exempelvis födelsedagar och dop.

Priset för en Lifestyle fotografering om 2 h är 9.500 SEK + eventuell milersättning men jag erbjuder även 5 h samt heldag. I fotograferingen ingår bland annat bildspel samt 15 uppslag i ett lyxigt Coffee Table album om 20×20 cm. Högupplösta samt lågupplösta filer medföljer. Det finns möjlighet att komplettera med ett större album eller lägga till förstoringar/Fine Art printar. Jag erbjuder även 2 timmars fotografering som inkluderar 10 högupplösta samt lågupplösta bilder för 5.500 SEK.  Det går naturligtvis utmärkt att boka mig timvis samt köpa loss enskilda filer. Pris per bild är 950 SEK och fotograferingsavgift är 900 SEK.

 

Lifestyle – All inclusive

  • 2 timmars fotografering
  • alla bilder inkluderade (ca 100) högupplösta + lågupplösta på ett miljövänligt USB i trä
  • bildspel (värde 1500:-)
  • linnealbum om 20×20 cm (värde 4900:-) – 15 uppslag
  • webbgalleri under 6 månader att dela med familj och vänner

9500 SEK

 

Lifestyle – Startpaket

  • 2 timmars fotografering
  • 10 stycken högupplösta + lågupplösta bilder
  • webbgalleri med urval av alla bilder – enkelt att välja ut era favoriter

5500 SEK

 

 

Hur bokar vi dig för en lifestyle fotografering?

Jag går att nås på info(at)tovelundquist.se men om ni är redo att boka direkt kan ni ta den enkla vägen och fylla i formuläret nedan. För att ni skall vara säkra på att min bildstil tilltalar er ser jag gärna att ni redan kikat igenom min portfolio för lifestylefotografering antingen här på hemsidan alternativt svinga över till min hemsida för dokumentära familjefotograferingar – jag arbetar mycket med komposition och kort skärpedjup i en dokumentär, känslofull och berättande stil. Gå gärna vägen via sidan om mig för att se vad jag är för slags filur.

 

Gå gärna in på min sida tovelundquist.com för bokning av familjefotograferingar alternativt fyll i formuläret nedan för att boka in en lifestyle session!

 


 

Om ni inte har fått svar inom två arbetsdagar kan mitt mail ha hamnat i er skräpkorg. Kika gärna där eller hör av er på info(at)tovelundquist.se.
Tack för er förfrågan gällande bokning av en lifestylefotografering. Följ mig gärna på Instagram.

Lifestyle » fotograf Malmö – Skåne – storytelling – lifestylefotografering