MOO:s miljövänliga visitkort. Foto: Tove Lundquist, Malmö. Miljömedveten fotograf med fokus på miljö och hållbarhet. Erbjuder miljövänliga produkter.Häromveckan damp mina nya miljövänliga visitkort från MOO ned i brevlådan. Då miljön står mig väldigt varmt om hjärtat valde jag att beställa de visitkort som är gjorda i återvunnet material, och det beslutet ångrar jag verkligen inte. Inte nog med att det känns riktigt bra i hjärtat att ha möjlighet att välja miljövänligt så är de superfina! Visitkorten är nedbrytbara och de känns mycket robusta, de viker sig nog inte i första taget. Färgerna är något matta vilket jag måste ha i åtanke nästa gång jag beställer då bilderna jag använde mig av redan var något nedtonade. Summa summarum: miljönörden i mig jublar!

Så här skriver företaget själva om produkten:

Green Business Cards are great for eco-friendly individuals and businesses that don’t want to compromise their ethics for quality. MOO Green stock is 100% recycled fibre and 100% chlorine free – which makes it 100% perfect for people who care as much about the planet as marketing their services. Unlike some recycled paper, our Green Cards are premium quality – in fact, at 352gsm it’s thicker than our standard stock. The non-reflective finish means you can write on them, and the colour reproduction is brilliant – perfect for art and photography. Green Cards are printed double sided, in full colour, at no extra cost. But when you choose Green stock, (presented in a box made from recycled pulp), you know that on the (tiny) chance someone discards your card – it’s 100% biodegradeable, and recyclable! And as far as caring for the planet goes – isn’t it more fun to do it with a bit of style?