Kryssring samt kryss örhänge från ENfamilj i Malmö. Jon Ek har designat smycket.

Kryssringen samt örhängen

Jag vill tipsa om grymma designbutiken ENfamilj i Malmö! Min bror är uppväxt med en av familjemedlemmarna och jag har hållit ett öga på dem under en längre tid – ett gäng av fantastiskt kreativa och duktiga människor! Till min stora glädje fann jag Jon Eks Kryssring samt örhängen bland födelsedagspaketen detta år. Wohoooo! Han är formgivare och smyckesdesigner – en grym sådan bör tilläggas. Jon är i gott sällskap – ni finner även Ebba Huberyc och Clemens Ek silverdesign på deras hemsida Silvergården. För beställning av vigselringar – kontakta dem via info(at)enfamilj.com alternativt deras hemsida.


Svartvit bild på fryssring från ENfamilj i Malmö. Jon Ek har designat smycket.

ENfamilj – Designbutik i Malmö

Svartvitt fotografi på Kryssörhängen från ENfamilj i Malmö. Jon Ek har designat smycket.