Regnig och lugn dag tillbringas i soffan!

Idag har vi en riktig latedag Tyra och jag. Det regnar ute och det har börjat kännas tjockt i båda våra halsar så vi kryper upp i nya soffan och läser istället! Min gamla favoritbok Spara och Slösa är den främsta favoritboken för dotra just nu emedan jag själv håller mig till ett tjockt gäng nya bröllopsmagasin!


Svenska bröllopsmagasin. Foto: Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf i Sverige.

dela

Comments Expand -
Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG