Föreställ er en biosalong till bredden full med uppspelta bröllopsfotografer från hela världen, förväntan ligger som en dimma i luften och DJ:ns musik dånar i högtalarna. BAM! så går videon med presentationerna igång på stora duken. Mastigt! Att det dessutom var min allra första jobbkonferens gjorde ju inte saken sämre.

Som ni kanske förstår av valet av yrke så är jag en social människa som älskar att träffa andra människor, nackdelen att arbeta som bröllopsfotograf är att det kan bli lite ensamt emellanåt – det är mycket enskilt jobb bakom kulisserna som en kanske inte tänker på. Jag är så glad över att få ha förmånen att träffa så många fina kollegor under Way Up North, många fina vänner kom med i bagaget hem. Stor eloge till Jakob och Cole från Nordica Photography som anordnar detta!

A Life Alone by Maisie Crow – se hela filmen! Den är på fem minuter och är något av det vackraste och ledsammaste jag sett. 

Namnbricka från Wooden Banana. Way Up North Stockholm - konferensen för bröllopsfotografer!

Denna ursnygga namnbricka kom från Wooden Banana.  

Way Up North Stockholm - WUN - konferens för bröllopsfotografer.

Japp – Dan O´Day levererade många visdomsord! 

Way Up North - WUN - konferens för bröllopsfotografer, Stockholm.

Två dagars konferensen där vi hade möjligheten att lyssna på vackra och fantastiska historier från grymma fotografer, där vi grät och grät och skrattade så mycket att det gjorde ont i magen slutade med ballonger. Ballonger och lyckliga, lyckliga bröllopsfotografer. 

WUN - Way Up North Stockholm - konferens för bröllopsfotografer.

Cool efterfest med The Flash Dance som DJ!