Porträtt på brudpar, Strandstråket i Lomma under ett bröllop i Bjärred. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.

Älskar svartvita bröllopsporträtt, visst är det vackert! Här vid Långa Bryggan i Lomma, Skåne.

Jag brukar vanligtvis inte fotografera bröllopsporträtten så långt ifrån men gjorde ett undantag under Frida och Niklas bröllop vid Långa Bryggan i Lomma. Här var jag Second Shooter åt Gina Ljungberg. Personligen gillar jag den här bilden jättemycket! Fler bilder kommer snart i ett sprillans nytt blogginlägg som även inkluderar deras vigsel i Borgeby kyrka. Checka gärna in mitt Instagram-konto under tiden samt min portfolio!


Porträtt på brudpar vid Långa Längan under ett bröllop i Bjärred, Skåne. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.

En annan av mina favoritbilder från Frida och Niklas bröllopsdag. Det här är lite mer min typ av bröllopsporträtt – nära och känslofyllt!