Ska ni gifta er och är på jakt efter en bröllopsfotograf?

Härligt, jag är helt övertygad om att vi skall trivas bra ihop! Som fotograf är jag engagerad, kommunikativ och jag tycker helt enkelt mycket om de brudpar jag väljer att spendera min tid med. ♥ Det är jätteviktigt att ni lär känna mig så att vi är en good fit då vi kommer att spendera en del tid tillsammans – oavsett hur många timmar ni bokar mig. Jag brukar alltid erbjuda en provfotografering vid lite längre bröllop, ett supereffektivt sätt för oss att lära känna varandra.

 

Kika igenom dessa länkar för att skapa er en bild kring mig och mitt sätt att fotografera bröllop!

Titta igenom informationssidan för bröllop för att läsa mer om hur jag jobbar med bröllopsfotografering, svinga in på min FAQ för att se om era initiala frågor besvaras där. Längst ned på sidan med recensioner från mina grymma, grymma brudpar har jag valt ut ett par bildspel som exemplifierar hur min bildstil ser ut och vilka slags fotografier som jag fokuserar på under er bröllopsdag. Det är en salig blandning av dokumentära bilder tagna i stunden till avslappnade bröllopsporträtt.

I det här galleriet finner ni främst bröllopsporträtt men jag tycker personligen att det är superviktigt att ni ser hur hela dagar kan se ut – skumma gärna igenom dessa blogginlägg för att få en känsla av hur er bröllopsdag kan se ut med mig bakom kameran.

Hänger ni också på Instagram? Ni finner även några utvalda fotografier på mitt konto @tovelundquist. Jag arbetar som bröllopsfotograf i hela Sverige, men främst i Skåne. 

några av mina favoritbilder när det gäller

dokumentära bilder

Utomhusbröllop på stranden på Ystad Saltsjöbad i Skåne, brudparet var barfota. Brudklänning från bohemiska Abby Waits. Foto: Tove Lundquist.

Soliga och kärleksfulla bröllopsporträtt på brudpar under ett mikrobröllop på Örums Nygård, Österlen. Fotograf: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.

Soliga och kärleksfulla bröllopsporträtt på brudpar under ett mikrobröllop på Örums Nygård, Österlen. Fotograf: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.

Bröllopsfotograf Trelleborg » Kullaberg, Höganäs – bröllopsfotograf Sverige