Ska ni gifta er och är på jakt efter en bröllopsfotograf?

Härligt, jag är helt övertygad om att vi skall trivas bra ihop! Som fotograf är jag engagerad, kommunikativ och jag tycker helt enkelt mycket om de brudpar jag väljer ut att spendera min tid med. ♥

Titta igenom informationssidan om bröllop för att läsa mer om hur jag jobbar med bröllopsfotografering, svinga in på min FAQ för att se om era initiala frågor besvaras där. Längst ned på sidan med recensioner från mina grymma, grymma brudpar har jag valt ut ett par bildspel som exemplifierar hur min bildstil ser ut och vilka slags fotografier som jag fokuserar på under er bröllopsdag.

I det här galleriet finner ni främst bröllopsporträtt men jag tycker personligen att det är superviktigt att ni ser hur hela dagar kan se ut – skumma gärna igenom dessa blogginlägg för att få en känsla av hur er bröllopsdag kan se ut med mig bakom kameran.

Hänger ni också på Instagram? Ni finner även några utvalda fotografier på mitt konto @tovelundquist.

några av mina favoritbilder när det gäller

dokumentära bilder

Utomhusbröllop på stranden på Ystad Saltsjöbad i Skåne, brudparet var barfota. Brudklänning från bohemiska Abby Waits. Foto: Tove Lundquist.

Soliga och kärleksfulla bröllopsporträtt på brudpar under ett mikrobröllop på Örums Nygård, Österlen. Fotograf: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.

Soliga och kärleksfulla bröllopsporträtt på brudpar under ett mikrobröllop på Örums Nygård, Österlen. Fotograf: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.

Bröllopsfotograf Trelleborg » Kullaberg, Höganäs – bröllopsfotograf Sverige