Trädgårdsbröllop i Glimminge Plantering som ligger på Bjärehalvön i Skåne. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

portfolio

Ska ni gifta er och är på jakt efter en bröllopsfotograf?

Vad kul, gratulerar! Som fotograf är jag engagerad, kommunikativ och jag tycker helt enkelt mycket om de brudpar jag väljer att spendera min tid med. ♥

Det är jätteviktigt att ni lär känna mig så att vi är en good fit då vi kommer att spendera en del tid tillsammans - oavsett hur många timmar ni bokar mig, vår resa tillsammans börjar ju många månader före ert bröllop!

Jag brukar alltid erbjuda en provfotografering som är ett supereffektivt sätt för oss att lära känna varandra. Se några exempel på Engagement sessions.

att boka mig för ert bröllop

Titta igenom informationssidan för bröllop för att läsa mer om hur jag jobbar med bröllopsfotografering, svinga in på min FAQ för att se om era initiala frågor besvaras där.

Läs mina brudpars recensioner, se ett par bildspel som exemplifierar hur min bildstil ser ut och vilka slags fotografier som jag fokuserar på under er bröllopsdag. Det är en salig blandning av dokumentära bilder tagna i stunden till avslappnade bröllopsporträtt.

I denna portfolio finner ni främst bröllopsporträtt men jag tycker personligen att det är superviktigt att ni ser hur hela dagar kan se ut – skumma gärna igenom dessa blogginlägg för att få en känsla av hur er bröllopsdag kan se ut med mig bakom kameran.

Hänger ni också på Instagram? Ni finner även några utvalda fotografier på mitt konto @tovelundquist. Jag arbetar som bröllopsfotograf i hela Sverige, men främst i Skåne.

se exempel nedan på

BRÖLLOP

Bröllopsfotograf Trelleborg » bröllopsfotograf Vellinge, Höllviken, Skanör-Falsterbo, Sverige