Nu är det ÄNTLIGEN dags för ett Ett foto i Timmen!! Det är snart fyra år sedan senaste gången jag deltog, jag lovar högtidligen att det inte blir lika länge till nästa gång! ;) Inlägget kommer i vanligt ordning att uppdateras kontinuerligt under dagen. Jag är som vanligt inte heller alltid så noggrann med själva tidpunkten för bilderna.

Idag är sista lördagen före skolstart för kidsen och jobbstart för Thomas. Vi hade planerat in ett dagsbesök hos mina föräldrar med middagen i trädgården och social distansering häng, men då en av oss inte är 100% att nysningarna kommer från pollen (vilket vi tror) och inte en möjlig Covid så fick vi tyvärr ställa in. Det är med andra ord hemmahäng som gäller med film i eftermiddag och förhoppningsvis John Wick 2 med tonåringen i afton. :)

Ett foto i Timmen. Foto: Tove Lundquist.

Njuter av en kopp kaffe på en (relativt) sval balkong. I år har vi bland annat planterat tomater, smultron samt en hel mängd kryddor som bin älskar, de förstnämnda kommer från Runåbergs ekologiska fröer. Hett tips till nästa sommar! :) 

Ett foto i Timmen. Foto: Tove Lundquist.

Laddar upp bilder från en företagsfotografering jag gjorde häromdagen. I torsdags möblerade vi om och numera huserar jag i vardagsrummet. Thomas utbrast lyckligt ”Äntligen är köket MITT igen!”. Japp. Jag har visst varit lite i vägen under matlagningen. ;) 

Ett foto i Timmen. Foto: Tove Lundquist.

Sitter fortfarande och jobbar med fotograferingen, småpratar med Tyra. ♥

Ett foto i Timmen. Foto: Tove Lundquist.

Passar på att plantera om en Citronmeliss jag inhandlade häromveckan. Har vattnat den ett par gånger och den verkar må bra, är det fler som har erfarenheten av att det inte går att vattna kryddorna en köper på affären? Upplever att mina dör. 

Ett foto i Timmen. Foto: Tove Lundquist.

När föräldrarna väljer film! 

Ett foto i Timmen. Foto: Tove Lundquist.

Tyra älskar att vara på balkongen, hon går alltid ut en stund före läggdags. ♥ Här slutade jag att fotografera, tonåringen dissade sina pinsamma föräldrar som istället satt och kikade på Watchmen på HBO Nordic halva natten. Tack för idag, ses vid ett annat EFIT! Kika in här för att se andra EFIT-deltagares dagar. :)