Årets första Flashback Friday! Tiden under Covid-19 pandemin har onekligen sprungit iväg och jag insåg idag att jag inte lagt upp någon Flashback Friday bild på väldigt, väldigt länge! De är alltid fokuserade på familjen och privatlivet, vill ni se lite mer jobbrelaterade tillbakablickar så svinga förbi taggen Throwback Thursday!

Det här var sommaren 2013, Tyra var två år gammal och så nöjd över att vandra fram och tillbaka mellan två streck på vägen utanför mamma och pappa. Älskade tiden hon var hemma med mig på heltid, en tid vi båda pratar om med stor kärlek. ♥ Till hösten börjar hon trean och hon längtar efter läxor och en ny klasskamrat som skall börja. Men före det skall vi ha fler upptäcktsfärder på Österlen!

Tove Lundquist är en dokumentär familjefotograf som är verksam i Skåne.Tove Lundquist är en dokumentär familjefotograf som är verksam i Skåne.

Saknar den här tiden! Här var Tyra två år gammal och gick aldrig långt ifrån sin Mamma. Klänningen har min mormor gjort åt mig när jag var liten. ♥