Behöver ni en florist till ert bröllop i Malmö eller övriga Skåne? Som jag skrivit tidigare är det viktigt för mig att driva ett miljömedvetet företag och detta gäller naturligtvis även andra företag som jag väljer att rekommendera. Florera erbjuder bland annat närodlade och rättvist producerade blommor och växter. Ni finner dem även på Instagram. Florera erbjuder även kurser inom blomsterbinderi – perfekt för en möhippa om bruden är blomsterintresserad!

Blommor från Florera, en miljömedveten blomsterbutik som ligger vid S:t Knuts torg, Malmö. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö.

Igår var jag med min soon-to-be svägerska Matilda på blomsterkurs hos Florera som ligger vid St Knuts torg här i Malmö. Det blev en trevlig kväll i sällskap av ett hjärtligt och glatt gäng som lärde sig grunderna i hur en bygger upp och binder buketter. Med oss hem fick vi buketterna vi bundit och här ser ni min skapelse. Den luktar ljuvligt!

Brudbukett från Florera, Malmö. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.

Vi använde oss bland annat av Eucalyptus, Krysantemum och Kängurutass. Vill ni beställa brudbuketter?


Florera – miljömedveten blomsterbutik i Malmö.

Behöver ni en bröllopsfotograf också? Ja men då så – då är ni på rätt plats! Smit in på min sida om bröllop för att läsa mer om hur ni bokar mig som fotograf samt mina tankar gällande bröllopsfotografering.