Florist till bröllop i Skåne

Porträtt på brudbukett av rosa rosor och vita kallor. Florist är Trolldruvans blomsterhandel. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Karina valde en mer traditionell och stilren bröllopsbukett med rosa rosor och vita kallor till sitt bröllop, florist är Trolldruvans blommor & interiör

 

 

Florist i Skåne

Att finna en duktig och välutbildad florist inför sitt bröllop är viktigt för många brudpar. Som återkommande läsare vet vid det här laget riktar jag in mig på att erbjuda miljövänliga produkter och när det gäller florister finns det numera många som inriktar sig på att sälja ekologiska och Fair Trade märkta blommor. Yaaaay! Way to go! säger jag. Bäst ur ett hållbart perspektiv är även att välja blommor efter säsong. Tips är också att återanvända tärnornas och era egna buketter och sätta dem i vaser och ställa på borden.

Ska ni gifta er i trakterna kring Malmö, Österlen eller övriga Skåne och letar efter en florist till er brudbukett och corsage? Vill ni dekorera bröllopslokal och vigselplats med fantastiska blommor? Nedan tipsar jag om några av mina personliga favoriter!

 

 

Triptyk i färg på Ystad Saltsjöbads bröllopsbåge som de dekorerar till brudparen. Florist är Elins Blomsterglädje. Fotograf är Tove Lundquist.

Elins Blomsterglädje i Ystad är en ofta anlitad florist hos Ystad Saltsjöbad

 

 

Bara Blommor, Malmö (ekologiska och närproducerade snittblommor)
Florera, Malmö (närodlade och rättvist producerade blommor)
Lilla Hults Blommor, Ängelholm (närodlade blommor)
Anna Gouteva, Malmö
Fröken Nylund, Malmö
Fröken Ofelia, Sjöbo
Trolldruvans blommor & interiör, Glemmingebro
Kullafloristen, Höganäs
Elins Blomsterglädje, Ystad

 

 

 

Brudbukett. Bröllop i Blekinge.

Rebeccas något busigare bukett är förvisso inte skapad här i Skåne utan av Flora & design Stenbacka i Blekinge men då detta är min allra populäraste bild på Pinterest ville jag visa upp den för de brudpar som söker inspiration till sina brudbuketter. Den känns lite vild och med en midsommarkänsla, eller hur? Väldigt fin! 

 

Diptyk med bilder från ett elopementbröllop i Haväng. Korsbacken Blommor och Design har gjort corsage och brudbukett till brudparet. Fotograf: Tove Lundquist.

Leif och Ida valde corsage samt bröllopsbukett som gick i grönt och vitt till sitt elopementbröllop på Österlen

 

Porträtt på brudtärna och brud. Bohemisk brudbukett med eukalyptus - bröllop i Skåne! Foto: Tove Lundquist.

Ashley som är en bohem i själ och hjärta valde hårkransar till sig och sina brudtärnor samt en stor vacker bohemisk brudbukett med bland annat eukalyptus, det blev en bra kompromiss under hennes och Christoffers slottsbröllop

 

 

Vill ni ha fler tips inför planeringen av ert bröllop?

Surfa genast in och läs mina bröllopstips där jag bland annat tar upp miljövänliga alternativ till riskastning, hur ni planerar in en First Look och mycket, mycket annat! Har ni fortfarande inte hittat er bröllopsfotograf inför nästa år? Kika in på min sida om bröllop för att se om jag är fotografen för er, kika gärna igenom min portfolio för att se om min bildstil faller er i smaken. Stort fokus ligger på att få er och era gäster avslappnade samt att ha en röd tråd i berättelsen om ert bröllop. Läs gärna mer om mina tankar kring miljö och hållbarhet. Läs gärna mitt inlägg om att finna rätt fotograf till ert bröllop – det är så viktigt att ni klickar med den ni bokar! Om ni ännu inte har funnit den rätta bröllopslokalen så tipsar jag om mitt inlägg om grymma bröllopslokaler i Skåne!

 

 

Bröllopsdukning i matsalen Tranchell på Örenäs Slott, Skåne. Florist är Gouteva, fotograf är Tove Lundquist, temat är mintgrönt.

Bordsdekorationer från Gouteva i Malmö

DELA
Kommentarer
Skriv en kommentar
Meddelande