Florist till bröllop i Skåne

Porträtt på brudbukett av rosa rosor och vita kallor. Florist är Trolldruvans blomsterhandel. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Karina valde rosa rosor och vita kallor till sin vackra bröllopsbukett

 

Florist i Skåne

Att finna en duktig och välutbildad florist inför bröllopet är viktigt för många brudpar. Som ni vet vid det här laget riktar jag in mig på att erbjuda miljövänliga produkter och när det gäller florister finns det många numera som inriktar sig på att sälja ekologiska och Fair Trade märkta blommor. Yaaaay! Way to go! säger jag.

Ska ni gifta er i trakterna kring Malmö, Österlen eller övriga Skåne och letar efter en florist till er bröllopsbukett? Nedan tipsar jag om ett par av mina personliga favoriter!

Bara Blommor, Malmö (ekologiska och närproducerade snittblommor)
Florera, Malmö (närodlade och rättvist producerade blommor)
Lilla Hults Blommor, Ängelholm (närodlade blommor)
Anna Gouteva, Malmö
Fröken Nylund, Malmö
Renaissance Blomster, Kivik
Fröken Ofelia, Sjöbo
Trolldruvans blomsterhandel, Glemmingebro

 

Boka bröllopsfotograf!

Har ni fortfarande inte hittat er bröllopsfotograf inför nästa år? Då är det hög tid nu! Kika in på min sida om bröllop för att se om jag är fotografen för er! Kika gärna igenom min portfolio för att se om min bildstil faller er i smaken. Läs gärna mer om mina tankar kring miljö och hållbarhet.

 

Letar ni bröllopslokal i Skåne? Surfa in och läs mina tips gällande bröllopslokaler i Skåne!

 

Brudbukett. Bröllop i Blekinge.

Rebecca valde en något busigare bukett från Flora & design Stenbacka, Blekinge.

 

Porträtt på brudtärna och brud. Bohemisk brudbukett med eukalyptus - bröllop i Skåne! Foto: Tove Lundquist.

Ashley valde hårkransar till sig och sina brudtärnor samt en stor vacker bohemisk brudbukett med bland annat eukalyptus. 

DELA
COMMENTS