Florist till bröllop i Skåne

Porträtt på brudbukett av rosa rosor och vita kallor. Florist är Trolldruvans blomsterhandel. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Karina valde rosa rosor och vita kallor till sin vackra bröllopsbukett som kommer från Trolldruvans blommor & interiör

 

 

Florist i Skåne

Att finna en duktig och välutbildad florist inför sitt bröllop är viktigt för många brudpar. Som återkommande läsare vet vid det här laget riktar jag in mig på att erbjuda miljövänliga produkter och när det gäller florister finns det numera många som inriktar sig på att sälja ekologiska och Fair Trade märkta blommor. Yaaaay! Way to go! säger jag. Bäst ur ett hållbart perspektiv är även att välja blommor efter säsong. Tips är också att återanvända tärnornas och era egna buketter och sätta dem i vaser och ställa på borden.

Ska ni gifta er i trakterna kring Malmö, Österlen eller övriga Skåne och letar efter en florist till er brudbukett och corsage? Vill ni dekorera bröllopslokal och vigselplats med fantastiska blommor? Nedan tipsar jag om några av mina personliga favoriter!

Bara Blommor, Malmö (ekologiska och närproducerade snittblommor)
Florera, Malmö (närodlade och rättvist producerade blommor)
Lilla Hults Blommor, Ängelholm (närodlade blommor)
Anna Gouteva, Malmö
Fröken Nylund, Malmö
Fröken Ofelia, Sjöbo
Trolldruvans blommor & interiör, Glemmingebro
Kullafloristen, Höganäs
Elins Blomsterglädje, Ystad

 

 

 

Brudbukett. Bröllop i Blekinge.

Rebecca valde en något busigare bukett från Flora & design Stenbacka, Blekinge.

 

Porträtt på brudtärna och brud. Bohemisk brudbukett med eukalyptus - bröllop i Skåne! Foto: Tove Lundquist.

Ashley valde hårkransar till sig och sina brudtärnor samt en stor vacker bohemisk brudbukett med bland annat eukalyptus. 

Svartvitt foto på en glad brudgum som står med brudparets bröllopsbukett som går i vita och gröna färger. Fotograf: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Björn och Maria valde en bukett som gick i grönt och vitt

 

 

 

Boka mig som er bröllopsfotograf?

Har ni fortfarande inte hittat er bröllopsfotograf inför nästa år? Då är det hög tid nu! Kika in på min sida om bröllop för att se om jag är fotografen för er, kika gärna igenom min portfolio för att se om min bildstil faller er i smaken. Stort fokus ligger på att få er och era gäster avslappnade samt att ha en röd tråd i berättelsen om ert bröllop. Läs gärna mer om mina tankar kring miljö och hållbarhet. Läs gärna mitt inlägg om att finna rätt fotograf till ert bröllop – det är så viktigt att ni klickar med den ni bokar!

 

Letar ni bröllopslokal i Skåne? Surfa in och läs mina tips gällande bröllopslokaler i Skåne!

 

DELA
Kommentarer
Skriv en kommentar
Meddelande