FSC ® certifierad och miljövänlig USB

USB Nature från Flashbay. Miljövänlig USB och FSC ® certifierade. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne Län.

Som jag har skrivit tidigare är det viktigt för mig att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord. I jakten på miljövänliga produkter har jag funnit USB-minnet Nature som är FSC ® certifierad och tillverkat av Europeisk lönn som kommer från ansvarsfullt skogsbruk. Undrar ni vad FSC ® certifierad står för? Läs här!


Är du intresserad av att inhandla en miljövänlig USB?

Tag kontakt med Flashbay! Jag gillar när företag jag köper miljövänliga produkter av även har ett större tänk när det gäller miljömedvetenhet och som försöker dra sitt strå till stacken i ett större perspektiv. Läs gärna på Flashbay om deras syn på hållbar miljö! Me like!

dela

Comments Expand -
Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG