Beloved fotografering på Österlen

Fotografering på Österlen tillsammans med ett förälskat par som skrattar. Kärleksfotografering med Beloved fotograf Tove Lundquist, Österlen.


Under påskhelgen hade jag en 12 minuter kort men effektiv och intensiv Beloved fotografering i Tomelilla kommun på Österlen tillsammans med detta glädjefulla par, vi passade på när kvällsljuset var som bäst och det gick nästan att ta på krispigheten i luften - trots vårvädret om dagarna blir det fortfarande ganska kyligt om kvällarna här i Skåne. Det var som vanligt härligt bus och många glada skratt som stod på schemat. Paret är väldigt privata och vi har tillsammans kommit överens om att endast visa dessa tre bilder.

Ett förälskat par kramas. Fotografering på Österlen tillsammans med Beloved fotograf Tove Lundquist på Österlen.

Beloved - eller så kallad Moment Design - är ett tankesätt jag egentligen alltid implementerat i mina fotograferingar utan att veta att det fanns ord att beskriva tankesättet med, jag läste även en kurs inom detta våren 2015.

Ett förälskat par skrattar och kramas. Fotografering på Österlen tillsammans med bröllopsfotograf Österlen Tove LundquistVill ni också boka in en fotografering på Österlen, Skåne län?

Fyll i formuläret under porträtt alternativt mejla mig på info(at)tovelundquist.se. Kika gärna in på min Instagram.

dela

Comments Expand -
Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG