Semester på Österlen

Ah, vad är väl ändå en hemmasemester på Österlen? Jo, faktiskt helt underbart! Vi fick i sista minuten frågan om att vara husvakter och tackade så klart JA! Svärmor hämtades ned och vi hade ett par lata, varma dagar tillsammans i en pittoresk by alldeles utanför Tomelilla.

Då dotra börjar första klass med allt vad det innebär i form av framtida sommarlov och fasta datum så har jag valt att fotografera få bröllop denna sommar och fokusera på familjen istället. Instagram och andra sociala medier har pausats vilket har varit superskönt och jag har passat på att vara ledig tillsammans med familjen så mycket som möjligt innan en hektisk höst med bröllop och andra fotograferingar tar vid.

I helgen fotograferar jag ett bröllop med ett fantastiskt roligt brudpar, vi möttes upp redan förra sommaren så det här har jag gått och längtat efter länge! Måndag morgon är jag back in buisness igen, ha en skön helg folks!


Jo, vi fick lite regn i Skåne även denna varma sommar! 

dela

Comments Expand -
Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG