Ni som följt mig under flera år vet att jag älskar fotoutmaningar! Det har varit allt från mitt 365-projekt där jag fotograferat en gång om dagen till Ett foto i Timmen till diverse roliga teman via Flickr. Jag har varit lite dålig på att fotografera privat de sista månaderna sedan jag avslutade mitt 6:e år med 365, men intresset fick ett uppsving för någon vecka sedan när Tyra var sjuk och vi en dag roade oss med att ta porträtt på henne (två av dem ser ni här och här!).

Nu har jag blivit inspirerad av att hänga på en årlig fotoutmaning som sker på forumet Clickin Moms som jag gick med i för många år sedan och första veckans tema är ”This is Me”. Så… Här har ni mig som 12-åring under mina år i Bissau.


Clickin Moms challenge 2017. Photographer are Tove Lundquist.

Guinea-Bissau, 1987. Bild tagen av Torgny Lundquist.