Tove Lundquist på Facebook.

Jag har startat upp en Facebooks-sida där jag kommer att uppdatera titt som tätt: Tove Lundquist. Vill ni gå in och gilla den skulle jag bli jätteglad! Jag skall försöka uppdatera där lite oftare än vad jag gjort här på bloggen på sistone. ;)

Inget inlägg utan bild, eller vad säger ni? Vi besökte Borgholms slottruin under vår korta resa till Småland och ungarna gillade dessa fullständigt obekymrade kor som inte brydde sig nämnvärt över de konstiga turisterna som fotograferade dem.

Semester vid Borgholms Slott på Öland. Fotograf Tove Lundquist finns även på Facebook.

dela

Comments Expand -
Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG