Bröllopsfotograf i Helsingborg

- fotograf med fokus på genuina känslor och storytelling

First Look vid växthuset, bröllop på Sofiero Slott, Skåne. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.

bröllop i helsingborg

bröllopsporträtt

Sofiero Slott

se mer

Söker ni en bröllopsfotograf till ert bröllop i Helsingborg?

Golden hour porträtt på brudpar under ett strandbröllop på Ystad Saltsjöbad i Skåne, brudparet var barfota. Brudklänning från bohemiska Abby Waits. Brudgummens kläder är Corneliani från Olséns Mode. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.

Naturligt och dokumentärt med en touch av miljötänk

Söker ni en fotograf till ert bröllop i Helsingborg? Yaaay – vad kul att ni har hittat hit! Jag finns i Malmö och fotograferar bröllop i hela Skåne.

Bildstilen kan bäst beskrivas som dokumentär och bildberättande med en stor portion känsla och jag älskar att berätta historier med hjälp av mina bilder vilket ni kan se i dessa bildspel. Jag erbjuder er även rofyllda, kärleksfulla och avslappnade bröllopsporträtt som fokuserar mer på att fånga vem ni är som par – inte på hur stort ni kan le när jag säger “Cheese!”. Naturliga skratt for the win!

Er berättelse är viktig för mig – vad vi tillsammans skapar under bröllopsdagen kommer att finnas kvar för nästkommande generationer och det här är en aspekt som är mycket viktig för mig. Läs gärna de fantastiskt fina recensionerna jag fått från tidigare brudpar. ♥

Smit in och läs igenom bröllopsinformationen innan ni skickar en förfrågan - det är superviktigt att ni känner att jag är rätt bröllopsfotograf för er! Fyll i formuläret här för att få prisinformation samt tillgänglighet.

Porträtt under Golden Hour under ett utomhusbröllop på Ystad Saltsjöbad i Ystad, Skåne. Bröllopsfotograf var Tove Lundquist.
Dokumentär bröllopsbild på gråtande brud under ett bröllop i Yngsjö samt Åhus i Skåne. Fotograf är Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf i hela Skåne.

En anledning till att mina brudpar är så bekväma med mig är för att vi träffas före bröllopet för en så kallad Engagement Session. Denna parfotografering ingår alltid när ni bokar mig som bröllopsfotograf!

Det dokumentära fotograferandet ligger mig varmt om hjärtat - ett sånt här ögonblick går bara inte att planera! ♥

Vilka är #tovesbrudpar?

Mina brudpar är kärleksfulla och jämställa par som planerar laid back bröllop - de har stort fokus på familj och vänner och värderar bilder från bröllopet högt. Under deras resas gång är vi ett team som alla tre jobbar för att skapa den allra bästa bröllopsdagen!

Jag fotar för er story, vilka ni är som personer spelar mer roll för mig än vilken bröllopslokal i Helsingborg ni valt eller designen av era bröllopskläder. Det är viktigt att vi connectar och tycker om varandra vilket gör att jag går väldigt mycket på magkänsla när jag bokar mina brudpar.

Parfotografering inför bröllop, en så kallad Engagement session, på idylliska Gunnarsö, Oskarshamn som ligger i Småland. Fotograf är Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf i Oskarshamn och Småland.

Beltina & Hampus

oskarshamn

Engagement session

Det ingår alltid en parfotografering – en så kallad Engagement Session, när ni bokar mig och det här är utan tvekan ett av mina favoritmoment under vår resa tillsammans! Det är nu vi lär känna varandra efter att ha följt varandra på sociala medier en tid. Ni kommer att få se hur jag jobbar under bröllopsporträtten under er bröllopsdag och jag ger er även tips kring poser etcetera. Den är alltid baserad på hur ni två är som personer.

Kika in på Nina och Andreas parfotografering(ar!) som utspelades sig dels i mulet, blåsigt väder och dels i strålande sol för att få en känsla över hur det kan se ut. Många av mina brudpar älskar havet precis som jag, och det finns många fina platser i närheten av Helsingborg att dels ta bröllopsporträtt under dagen samt dels ha vår parfotografering. Kika även in på Beltina och Hampus parfotografering i länken ovan för att se hur en havsnära Engagement session kan se ut.

Engagement sessions i Helsingborg

REBECCA + ERIK,

SIBBARP

THERESE + ANDERS,

VÄSTRA HAMNEN

HANNA + TIM,

SLOTTSTRÄDGÅRDEN

Beltina & Hampus

"Tove är en professionell fotograf med en härlig energi som smittar av sig. Hon är väldigt pratglad vilket gör att man lättare kan slappna av under fotograferingen och vi vet att Tove tar detta jobb på största allvar. Tove fångar de ögonblick man önskar och hon har även egna idéer som vi båda upplevde var väldigt bra. Vi båda hade ju inte aldrig blivit fotograferade innan av en riktig fotograf och därför var det väldigt skönt att Tove hade egna idéer eftersom hon vet vad som blir bäst på bild.

Att fånga ögonblick är inte det enda Tove är duktig på utan hon fångar även känslan och får bilderna att kännas naturliga och ärliga. Hon förmedlade vår story och våra känslor till varandra precis som vi ville ha det. Med andra ord hade vi talat om att Tove är en fantastisk fotograf och tack vare henne har vi nu bilder som vi kan ta del av i resten av våra liv."

Parfotografering inför bröllop - Engagement session - tillsammans med Hultenius. Plats: Gunnarsö, Oskarshamn i Småland. Fotograf är Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf i Oskarshamn och övriga Småland.

Många av mina brudpar bor annorstädes och har sina destinationsbröllop i Skåne så jag är van vid att praktiskt taget all kommunikation kring bröllopet sker genom exempelvis telefon/mail/Skype. Ska ni ner till Helsingborg för att inspektera er bröllopslokal? Det är ett utmärkt tillfälle att ta er parfotografering i samband med detta, den ingår i alla mina bröllopspaket.

Vi bor inte i Skåne - hur går vi tillväga?

skicka en bokningsförfrågan

Utomhusvigsel på Sofiero Slott, Helsingborg.Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.

planera ett klimatsmart bröllop

Få de bästa tipsen!

läs mer

Följ mig på Instagram

En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.
Parfotografering inför bröllopet på Ystad Saltsjöbad, Skåne. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne

@tovelundquist

Har ni några frågor?

Baserad i Malmö, Skåne

Ställ dem genom kontaktformuläret under kontakt

eller skicka mig ett mail på info(AT)tovelundquist.se

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

Letar ni efter en bröllopsfotograf i Helsingborg?