Svartvitt porträtt på Anna och Sarah som valde att ha ett höstligt bröllop på Ribersborgs Kallbadhus i Malmö. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Kärleksfull stund på Ribersborgs Kallbadhus i Malmö

Anna och Sarahs story

Anna och Sarah var redan från första stund helt öppna med mig om hur lång, kärleksfull men oerhört snårig och utmanande deras kärlekshistoria varit. Jag skall villig erkänna att jag grät när jag fick deras förfrågan i mejlkorgen, kärleken var så stor och vägen så krokig. Sällan har jag mött två personer som varit så rätt för varandra och så fulla av kärlek att luften nästan blixtrar. Hela deras dag var som en saga och ett kvitto på att vi får älska den vi älskar, rakryggat och utan att skämmas.

Jag har suttit här länge nu och försökt skriva om deras historia, men Annas egna ord gör det hela bäst: ”Det började redan 2015 med att jag (Anna) förstod att jag var superkär i Sarah. Det var den mest otänkbara händelsen i mitt liv, men det kändes så rätt och äkta att jag kunde inte sluta tänka på det (trots att jag var straight). Sarah var vid den här tiden en nära vän och under 2 års tid var hon helt omedveten om mina känslor för henne – tills den dagen jag tog mig mod och berättade. Det kom självklart som en chock för Sarah att jag i hemlighet hade haft känslor för henne – hon som såg på mig som en väldigt nära vän – men samtidigt var hon inte allt för förvånad eftersom hon själv känt en stark dragningskraft som inte gick att förklara. Man kan tro att efter det var det en dans på rosor och att vi skulle redan då fatta att vi var menade för varandra, men tyvärr inte. Det var inte förrän vi båda hamnade i samma stad (Stockholm) som vi vågade ta nästa steg. Vi har fått kämpa både i oss själva, med varandra och folk omkring oss för att hamna där vi är idag. Att våga lita på sina egna känslor och inte lyssna på vad andra tycker och tänker om vad som är rätt och fel har varit en stor del av resan för oss båda. HBTQ har inte direkt varit accepterat i den miljön som vi båda kommer ifrån. Men vi har fått inspirera andra och visat att det inte är så konstigt som många tror.”

En vigsel i fantastiska Sankt Petri kyrka

Då kyrkan har spelat stor roll i både Annas och Sarahs liv var just detta momentet det allra viktigaste under hela dagen. De valde fantastiska och historiska Sankt Petri kyrka som ligger mitt i Malmö city.

Bröllopsmiddag på Ribersborgs Kallbadhus

Anna och Sarah valde havsnära Ribersborgs Kallbadhus intill Västra hamnen för sin bröllopsfest, de valde dock att ha själva minglet i hemmet/husets egen lokal för de allra närmaste.

Kika gärna in på Anna och Sarahs bildspel!

Förberedelser under ett bröllop i Malmö. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.
Anna och Sarah valde att göra sig i ordning i det gemensamma hemmet i Malmö

En del av bröllopsporträtten togs i en av Malmös populära parker – Slottsparken

Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

Bröllopsporträtt i Slottsparken under ett höstligt bröllop i Malmö. Brud har brudklänning från Viktoria Chan samt kostym från Hope.se. Florist är Florera. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.
Svartvitt porträtt på brudpar i Malmö, bröllop på Kallbadhuset. Viktoria Chan är designer av brudklänning. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.
Ett måste för varje bröllopspar före vigseln – ett toalettbesök måste skrivas in i körschemat!
Bröllop i Malmö. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.
Svartvitt porträtt på Anna och Sarah som valde att ha en vigsel på Sankt Petri kyrka som ligger i Malmö City. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Svartvitt porträtt på Anna och Sarah som valde att ha ett höstligt bröllop på Ribersborgs Kallbadhus i Malmö. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Höstligt bröllop i Malmö. Brud har brudklänning från Viktoria Chan samt kostym från Hope.se. Florist är Florera. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.
Bröllop på Kallbadhuset i Malmö. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Anna och Sarah valde Ribersborgs Kallbadhus vid havet som platsen för bröllopsmiddagen
Svartvitt porträtt på Anna och Sarah som valde att ha ett höstligt bröllop på Ribersborgs Kallbadhus i Malmö. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Svartvitt porträtt på Anna och Sarah som valde att ha ett höstligt bröllop på Ribersborgs Kallbadhus i Malmö. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Blåsigt porträtt på Anna och Sarah som valde att ha ett höstligt bröllop på Ribersborgs Kallbadhus i Malmö. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.


Att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord har alltid varit ytterst viktigt för mig och jag har prioriterat de leverantörer som jag anser dels har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat och dels har en hög kvalité på sina produkter.

Bröllopsporträtt vid den ensamma tallen i Haväng, vigseln skedde precis intill. Elopement bröllop till Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
En vacker bröllopbukett i ljuva toner av gult skapad av floristerna på Bara Blommor i Malmö. Brudklänningen kommer från ERDEM i London. Foto: Tove Lundquist som arbetar som bröllopsfotograf i Skåne.
Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .
En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.


Fotograf
Tove Lundquist

Bröllopsfotograf i Malmö, Skåne

vigsel i Sankt Petri kyrka & bröllop på Ribersborgs Kallbadhus i Malmö, Skåne