Matilda & Henrik – vigsel och fest på Bosjökloster slott, Skåne

Bröllopsporträtt under ett bröllop på Bosjökloster slott i Skåne, bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
Kvällsporträtt på Bosjökloster slottBröllop på Bosjökloster slott, Skåne

Sagan om Matilda och Henrik tog sin början på Tinder och redan under deras första dejt hemma hos Matilda kände båda två att de klickade så bra och att de kunde prata så naturligt med varandra. De älskar att göra utflykter i skogen eller vid havet men även att hänga hemma framför en bra film samt i sällskap av nyaste familjemedlemmen My som hunnit fylla ett år. Henrik är den chilla och lugna av dem medan Matilda gillar att planera och när saker händer. Förlovningen skedde under en semesterresa till Santorini där Henrik överraskade Matilda när de stannat till på en restaurang under en dagstur med hyrd fyrhjuling. De älskar att kramas och de känner sig trygga med varandra, en sån viktig aspekt i en relation. ♥ På tal om kramar - kika in på Matilda och Henriks parfotografering på Västra Hamnen här i Malmö som vi hade tidigare i somras!

Bröllopet som gick i traditionella toner skedde under en av de allra varmaste dagarna i augusti och platsen Matilda och Henrik valt ut var fantastiskt vackra Bosjökloster slott som ligger intill Ringsjön i mellersta Skåne. Matilda arbetar själv som frisör på Hårstudio 7 i Höör och hade tagit hjälp av sina grymma kollegor att fixa bröllopsfrisyren, ni finner i vanlig ordning alla bröllopsleverantörer längst ned i inlägget.Kika gärna igenom bildspelet - det är i vanlig ordning långt!


Ett kyrkligt bröllop på Bosjökloster slott utanför Höör i Skåne, Tove Lundquist var bröllopsfotograf. Kostym kommer från Dressman, brudklänning från Wedding Store i Malmö, frisör var Hårstudio 7 och floristen var Blomsterverkstan i Höör.BRÖLLOPSLEVERANTÖRER:​​​​​​​​
Lokal: Bosjökloster slott​​​​​​​​
Frisör: Hårstudio 7
Florist: Blomsterverkstan i Höör​​​​​​​
Klänning: Weddingstore Malmö
Kostym: Dressmann
Ringar: Glensia
Musiker: Nickis orkester​​​​​​​​
Fotograf: Tove Lundquist

dela

Comments Expand -
Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

»OM MIG

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG