En man i ett solrosfält.

Porträtt på man i ett solrosfält. Foto: Tove Lundquist, porträttfotograf Malmö

Bästa maken.  ♥ Thomas brukar även hänga med som Second Shooter på flera av mina bröllop

Porträttfotografering i ett solrosfält

Solrosfält finns det väl gott om! tänkte jag lite kaxigt för mig själv när jag planerade inför min porträttfotografering med svägerskan nästa vecka. Detta visade sig dock vara helt fel, men efter mycket letande på google och åkande runt i närliggande område fann vi slutligen ett härligt gyllengult fält med dessa skönheter. Min nya födelsedagspresent i form av en analog kamera kom väl till pass. Tur jag har en snäll make som ställer upp.

Thomas och jag har även haft en något kyligare fotografering i ett vinterkylt och snötäckt Malmö, se gärna fotografierna i detta inlägg där jag testar ett Tilt-Shift objektiv!Vill ni boka in en fotografering?

Suveränt! Surfa då in på min informationssida för porträtt!

dela

Comments Expand -
    1. Hej Johanna!

      Tack så hjärtligt! <3

      Det var så många år sedan så jag kommer inte ihåg exakt ställe, har för mig att det var någonstans vid Rosengård. :)

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG