Min Second Shooter under bröllop!

Den här personen kommer ni förmodligen att stöta på under era bröllop då han är min allt-i-allo men främst min grymma Second Shooter. Får ni levererat en snygg bild på er kyrka kan jag nästan garantera att det är han som tagit den, han har dessutom visat sig vara extra värdefull för de brudpar som valt att ha en First Look under ceremonin då han fokuserat på när (oftast) bruden kommer in på vigselplatsen medan jag står vid den väntande partnerns sida och fotograferar hens reaktioner. Jag ger er Thomas – min bästa vän och Kärleken sen 18 år tillbaka. ♥

Idag firar vi femårig bröllopsdag tillsammans! Hipp, hipp, HURRA! Vi var själva lite sega till vigselförrättaren – det tog bara 13 år!

 

Svartvitt porträtt på man, studiofotografering. Foto: Tove Lundquist, porträttfotograf Malmö. Thomas är min Second Shooter på bröllop.

Thomas har gått från assistent till Second Shooter – mitt mål är att övertyga honom om att bli ett så kallat “Husband and Wife team” – ain´t gonna happen ha ha! ;) 

 

Vår backstory är att vi möttes på Folkhögskolan i Tomelilla 1996 och blev vänner. Vänner är förresten kanske lite att ta i – han tyckte av någon outgrundlig anledning inte om mig – helt galet, jag som är så lätt att älska! – och jag i min tur tyckte att han var underlig och ytterst svår att umgås med. På den tiden läste han konst på deras Estetisk linje (själv läste jag Afrikankunskap som på den tiden kallades för U-linjen) och numera arbetar han som kontorsråtta inom utbildning. Fyra år senare hade vänskapen växt sig till något annat och vi blev ett par. Det är lätt det bästa beslutet jag tagit i hela mitt liv, aldrig hade väl någon av oss kunnat ana att vi 18 år senare skulle vara tajtare, mer kära och dessutom ha två fantastiska barn tillsammans. ♥

 

Vill ni träffa mig och min förträffliga Second Shooter? Det självklara svaret är JA! ;)

Kika in under sidan bröllop för att läsa mer! Utvalda bröllopsbilder finner ni i min portfolio samt på Instagram.

DELA
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT