Glasstårta till bröllop från Dolce Sicilia, Malmö. Foto: Tove Lundquist.

Glasstårta till bröllop från Dolce Sicilia, Malmö


När båda mina bröder och svägerskor gifte sig valde de att bjuda gästerna på underbart goda glasstårtor från Dolce Sicilia i Malmö. Glasstårta tycker jag är ett bra och fräscht alternativ till bröllopstårta, de blir inte så tunga i magen efter en bröllopsmiddag. Hos Dolce Sicilia har ni dessutom möjligheten att smaka ut och välja olika blandningar av exempelvis chokladbotten – allt för att glasstårtan skall bli exakt som ni vill ha den! Dessa glasstårtor är så populära i Storfamiljen att många av oss tenderar att bjuda på dessa på våra kalas. Bra betyg med andra ord!

Ännu bättre betyg får de på grund av deras tankar kring miljön som står högt i fokus hos dem. De använder bland annat ekologiska ingredienser, deras glassbägare är biologiskt nedbrytbara och elen de valt kommer från vattenkraft.

Hej, det är jag som är Tove!

Den här serien med bröllopstips påbörjades 2014 då jag fotograferade mitt allra första bröllop och har sin grund i att jag älskar att lära mig nya saker!

Genom åren har varje fotograferat bröllop varit ett nytt tillfälle att lära mig något nytt – denna kunskap vill jag förmedla dels till de bröllopspar som bokat mig och dels till alla andra som står inför planeringen av bröllopsdagen och som valt bort att använda sig av en bröllopskoordinator. Tipsinläggen är i ständig utveckling. En övergripande sida finner ni under planera bröllop.

Som bröllopsfotograf är jag engagerad, kommunikativ och lyhörd, bildstilen är dokumentär i kombination med avslappnade och kärleksfulla porträtt. Det är stort fokus på storytelling, känsla och miljömedvetenhet.


Att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord har alltid varit ytterst viktigt för mig och jag har prioriterat de leverantörer som jag anser dels har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat och dels har en hög kvalité på sina produkter.