Hjälp! Jag är mycket kortare än min framtida partner!

Bröllop i Köpinge Kyrka, Gärds Köpinge i Skåne. Fotograf är Tove Lundquist.Stor längdskillnad på par?

Först och främst vill jag med det här inlägget poängtera att det här är ett icke-problem ur ett fotografiskt perspektiv och borde så klart vara det ur alla perspektiv! Jag har tyvärr har haft brudpar som fått tråkiga kommentarer kring deras längdskillnad av dels okända människor men även personer i deras nära bekantskapskrets och sånt är ju aldrig kul så jag vill ändå lyfta detta då jag har haft några som kontaktat mig och varit lite fundersamma inför bröllopsporträtten. ♥

Jag har fotograferat många brudpar där det kan skilja ända upp till 30-40 centimeter mellan partnerna, i det här inlägget visar jag bilder på ett par fantastiskt fina par där det har varit stor längdskillnad men där det de facto inte syns så mycket på bild.Ett personligt citybröllop i Malmö med förberedelser på Clarion Hotel Malmö Live, utomhusvigsel på Stortorget och bröllopsfest på Ribersborgs Kallbadhus. Övriga bröllopsleverantörer är Tove Lundquist som bröllopsfotograf, tyllkjol i champagne och fluga kommer från Ellen Marie Bridal, kostym från Oscar Jacobson, skor från Talking Shoes Walking Art och vigselringar från Dahlgren est. 1918 i Malmö.
Det viktiga här är att vara öppna med er bröllopsfotograf när det gäller era känslor kring detta och berätta om detta är något som känns viktigt för er. Som jag alltid säger - det är superviktigt med rak och tydlig kommunikation! Har ni bokat en professionell och erfaren fotograf har hen flera knep att ta till för att längden ej skall synas så mycket.Är det stor längdskillnad på er? Bröllopsfotograf Tove Lundquist tipsar!Engagement sessions!

Om ni går i tankarna att boka en professionell bröllopsfotograf så fråga om hen erbjuder en parfotografering före bröllopet! Själv erbjuder jag alltid en provfotografering till mina brudpar där vi under en timme går igenom planeringen av bröllopet, de får en massa tips och tricks inför dagen samt delar med mig av tankar och idéer inför just deras specifika bröllop baserat på intressen och hur de är som individer. Jag har haft brudpar som både brytt sig mindre - och mer - om längdskillnaden. Som ni ser på bilden överst i inlägget fotograferas själva ingången och utgången naturligt. Poängteras bör att mitt primära fokus är att fånga er precis som ni är, känslan och kärleken är det viktigaste. ♥

Kika in på Nina och Andreas fotograferingar i Malmö samt Mia och Mattias höstfotografering nere på Ribban för att se hur det kan se ut.


Kärleksfull bild från en parfotografering tillsammans med ett brudpar, Ön Limhamn i Malmö. Fotograf är Tove Lundquist.

dela

Comments Expand -
Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG