Hjälp! Jag är mycket kortare än min framtida partner!

Bröllop i Köpinge Kyrka, Gärds Köpinge i Skåne. Fotograf är Tove Lundquist.

Stor längdskillnad på par?

Först och främst vill jag med det här inlägget poängtera att det här är ett icke-problem ur ett fotografiskt perspektiv, men jag har haft brudpar som fått tråkiga kommentarer kring deras längdskillnad av dels okända men även personer i deras nära bekantskapskrets och sånt är ju aldrig kul så jag vill ändå lyfta detta för er som är lite fundersamma. ♥ Jag har fotograferat flera par där det skiljer många centimeter mellan partnerna, nedan visar jag bilder på två fantastiskt fina par där det har varit stor längdskillnad men där det de facto inte syns så mycket på bild.

Det viktiga här är att vara öppna med er bröllopsfotograf och berätta om detta är något som är viktigt för er. Som jag alltid säger – det är superviktigt med rak och tydlig kommunikation! Har ni bokat en professionell och erfaren fotograf har hen flera knep att ta till för att längden ej skall synas så mycket.

 

Är det stor längdskillnad på er? Bröllopsfotograf Tove Lundquist tipsar!

 

Engagement sessions!

Om ni går i tankarna att boka mig som er bröllopsfotograf (yaaaay!) så vill jag hojta till om att det är här vår provfotografering kommer in – under en timme går jag igenom planeringen av bröllopet med er, ger mängder med tips och trick inför dagen samt delar med mig av tankar och idéer inför just ert specifika bröllop baserat på era intressen och hur ni är som individer. Jag har haft brudpar som både brytt sig mindre – och mer – om längdskillnaden. Poängteras bör att mitt primära fokus är att fånga er precis som ni är, känslan och kärleken är det viktigaste. ♥

Nedan ser ni tre bilder från Nina och Andreas fotograferingar i Malmö, kika in på länken här intill för att se hur det kan se ut.

 

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT